Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara Komatsu CA051906

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CA051906
Out Of stock
Descriere
Supraincarcarea utilajului sau lipsa de lubrifiant, ruperea urechilor de prindere ale pastilelor crucii de planetara... iata cateva simptome pentru care sunt sanse foarte mari sa ai nevoie de o planetara Komatsu CA0519060. Depozitul nostru este o platforma tehnica dezvoltata cu multe eforturi si pe rafturile caruia ajung piese de schimb ce au trecut prin filtrele noastre exigente. Putem aduce catre tine orice piesa de schimb ne soliciti, indiferent in ce parte a lumii se fabrica.

Produse de ultima generatie fabricate in cele mai moderne laboratoare!
Aceasta planetara Komatsu CA0519060 este fabricata intr-un laborator tehnic de ultima generatie, in administrarea caruia sa afla cea mai dinamica echipa de ingineri. Experienta lor ne aduce un plus de incredere, mai ales ca produsul despre care vorbim este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si testat pentru siguranta utilizatorilor. Aceasta planetara Komatsu CA0519060 preia cuplul de la diferential si il transmite catre reductorul transmisiei finale, executandu-si rolul eficient!

Suntem receptivi solicitarilor tale si extrem de operativi atunci cand trebuie sa actionam! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete, daca respecti cateva metode simple propuse de noi.
• Te asistam atunci cand trebuie sa iei o decizie si ne asiguram ca va fi una potrivita utilajului pe care il detii
• La cererea ta, iti oferim informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj
• Alaturi de noi poti obtine un plan personalizat de intretinere pe termen lung al utilajului tau
• Suntem gata sa actionam atunci cand esti imobilizat pe teren si ai nevoie de reparatii de urgenta. Trimitem catre tine o echipa de profesionisti colaboratori, care iti vor pune utilajul in miscare

Aceasta planetara Komatsu CA0519060 este o piesa ce merita increderea ta deplina, intrucat detine un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi o planetara Komatsu CA0519060, plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, telefonic sau direct in site-ul nostru. Noi ne grabim cu expedierea, iar tu vei primi produsul dorit in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare. Comenzile pot fi ridicate si personal, direct din sediul nostru.

Montajul este acel moment cand piesa de schimb are nevoie de interventia unui profesionist cu experienta. Pentru a nu te expune serviciilor indoielnice, ia legatura cu agentii nostri si vei primi o recomandare sigura!
Este momentul oportun pentru a verifica si elementele conexe!
Bucsa, simeringul planetarei si crucea de planetara trebuie verificate si inlocuite atunci cand prezinta semne de uzura. Acesta este momentul cel mai bun pentru a imbunatati elementele conexe, iar utilajul tau va primi un montaj optim.

Specificatii tehnice:
• Lungime ax: 668mm
• Diametru ax la iesirea din punte: 42mm

Codul produsului:
FMJ3IBDU-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura