Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru tractor Same Iron 185 DCR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 185 DCR
Cod produs
RE97YUMS-A-BT
Out Of stock
Descriere
In magazinul nostru online gasesti oricand tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru o activitate de productie fara intreruperi. Facem eforturi pentru ca si rafturile noastre sa gazduiasca doar produse atent selectate, trecute prin propriul nostru filtru: cel al calitatii. Acest simering pinion atac Same Iron 185 DCR este o astfel de piesa de top, ce se bucura de nenumarate solicitari. Produsul se afla disponibil pe stoc si poate sa ajunga tine rapid, in orice zona din tara.

Care sunt avantajele magazinului nostru? Faptul ca vei avea parte de cele mai bune piese de schimb de pe piata, la cele mai reduse preturi, intr-un singur loc: website-ul nostru. De asemenea, vei avea parte de o suita de servicii tehnice extinse: de la montajul pieselor dorite pana la reconditionari si reparatii majore. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi iar noi ne vom ocupa de restul!

Cere acum o oferta - acest simering pinion atac Same Iron 185 DCR iti va asigura o reparatie de durata!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Rolul simeringului este de a iti oferi cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Cere ajutorul agentilor nostri! Ei te vor ajuta gratuit, indiferent de situatie!
Daca nu ai timp sa verifici personal compatibilitatea acestei componente cu utilajul tau, noi suntem pregatiti sa iti venim in ajutor imediat. Contacteaza-i pe colegii nostri din departamentul tehnic si ei vor gasi piesele corecte pentru echipamentul tau. La nevoie, ei te vor ajuta sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic experimentat, care va efectua un montaj fara cusur. Pune mana pe telefon si vino sa cunosti o echipa de profesionisti, pasionati de ceea ce fac in fiecare zi!

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa un simering pinion atac Same Iron 185 DCR nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Cand te napadesc defectiunile, fiecare clipa conteaza! Iti garantam intotdeauna ca produsele comandate de la noi vor fi livrate prompt. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, acest simering pinion atac punte fata pentru tractor Same Iron 185 DCR a fost ambalat si predat curierului. Vei achita comanda la primire, in regim ramburs. Daca vrei sa ridici pachetul personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Montarea corecta a pieselor comandate este absolut necesara pentru ca acestea sa functioneze asa cum ar trebui si sa reziste in timp. In cazul in care nu ai un mecanic priceput aproape de tine, iti putem pune la dispozitie niste profesionisti cu experienta in domeniu si un atelier mobil performant. Detalii despre acest serviciu iti pot oferi colegii nostri din departamentul tehnic. Protejeaza-ti investitia si lasa-te pe mana unor experti!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:
- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului: RE97YUMS-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura