Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara pentru tractor Same Iron 185 DCR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 185 DCR
Cod produs
M8VPX0SL-A-BT
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje componentele de calitate sunt la ele acasa! Ne asiguram intotdeauna ca produsele ce ajung pe rafturile noastre sunt exceptionale din punct de vedere calitativ. Totusi, asta nu inseamna ca preturile noastre iti vor lasa portofelul gol. Ba dimpotriva! Te incurajam sa achizitionezi componente fiabile la un pret accesibil, precum acest simering planetara Same Iron 185 DCR din oferta noastra actuala.

Cand vine vorba de munca, timpul costa bani. De ce sa iti faci necazuri si sa stagnezi din punct de vedere profesional, cand noi suntem la un click distanta? Daca fiabilitatea si un pret accesibil sunt conditiile prioritare pentru afacerea ta, atunci lasa-te pe mana noastra. Vei vedea, in catalogul nostru virtual, o gama variata de componente de cea mai buna calitate!

Plaseaza aici comanda ta pentru acest simering planetara Same Iron 185 DCR si lasa-ne sa iti oferim o piesa de calitate superioara, ideala pentru tractorul tau!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Rolul simeringului este de a iti oferi cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

De ce sa faci afaceri cu noi? Pentru ca suntem cei mai priceputi!
Sunt atatea motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu noi! Ce ai spune de inca unul? Fiecare componenta de pe website-ul nostru vine insotita de un suport tehnic gratuit si inegalabil! Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu noi: online (completand formularul de pe site), telefonic sau prin e-mail. Echipa noastra este pregatita sa te ajute asa cum stim noi mai bine: asigurandu-ne ca tu obtii solutia potrivita atat pentru utilajul - cat si pentru buzunarul tau. Ai incredere in cei mai buni si contacteaza-ne la nevoie!

Incercam sa iti oferim cele mai bune produse de pe piata intotdeauna. Acest simering planetara Same Iron 185 DCR vine insotit de factura si de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei. Asa vei avea siguranta ca ai cumparat o piesa de schimb durabila, menita sa iti asigure o reparatie rezistenta pe termen lung.

Comanda acest simering planetara pentru tractor Same Iron 185 DCR astazi si maine vei putea deja sa il montezi pe echipamentul tau! Noi lucram cu cele mai rapide firme de curierat din Romania, pentru ca tu sa te bucuri de o livrare prompta. Vei achita pachetul la livrare (ramburs). Vrei sa ridici componenta personal? Atunci te asteptam sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri!

Apeleaza la noi daca vrei sa ai parte de un montaj exceptional. Iti punem la dispozitie o echipa de mecanici experimentati si un atelier mobil performant. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Ei iti pot monta piesele comandate sau efectua reparatiile necesare. Vei avea certitudinea ca tractorul tau functioneaza optim si ca piesele de schimb comandate nu vor trebui inlocuite prea curand. Mai multe detalii despre acest serviciu oferit de noi vei obtine de la agentii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:
- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului: M8VPX0SL-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura