Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 430
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau are nevoie de imbunatatiri pe la piesele de transmisie ei bine, ai ajuns fix unde trebuie, asa ca hai sa cunoastem in detaliu acest pivot tractor Massey Ferguson MF 430 din imagini. De o calitate neindoielnica, produsul nostru este extrem de bine cotat in categoria lui, detine cele mai bune recomandari si inregistreaza multiple cereri peste tot in tara.

Facem eforturi pentru ca tu sa regasesti permanent acest pivot pe rafturile noastre. O piesa atat de uzuala trebuie sa fie oricand gata de montaj pentru utilajul tau.

Produs de inalta calitate, super fiabil pe numeroase modele!
Un asemenea pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 430 este conceput cu multa responsabilitate, intr-unul dintre cele mai performante laboratoare tehnice din lume.
Fabricat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, pivotul rezista celor mai tensionante zile de munca si prezinta cele mai scazute sanse de a se rupe.
Pivotul are un rol distinct in functionarea utilajului - ii mentine acestuia un echilibru perfect si sustine toata greutatea lui, in siguranta.

Suntem alaturi de tine prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
Alaturi de noi poti sa descoperi cele mai potrivite piese de schimb pentru utilajul tau, insa activitatea noastra este mult mai extinsa decat atat. Serviciul nostru de consultanta este gratuit pentru tine si poti sa il soliciti cu incredere inca de cand ai devenit clientul nostru.
Nu exista vreo situatie pe care sa nu o putem rezolva, mijlocind cele mai pertinente solutii. Te ajutam in orice moment, fie ca ai nevoie doar de o simpla informatie, fie ca ai nevoie de reparatii urgente pentru utilajul tau imobilizat. Suntem dispusi sa venim catre tine, indiferent unde te afli, pentru a te scoate din cele mai neplacute situatii.

Cumpara cu deplina incredere acest pivot tractor Massey Ferguson MF 430 intrucat el detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul iti va fi inmanat la livrarea coletului, alaturi de factura, si poate fi folosit in situatia defectelor din fabrica.
Probabilitatea acestor defecte este foarte mica, insa trebuie sa ai in vedere ca daca intampini aceasta situatie, poti gasi alaturi de agentul tau o rezolvare in favoarea ta.

Cumperi un pivot tractor Massey Ferguson MF 430 printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri sau inregistreaza cererea ta in site-ul firmei. Livrarea produselor noastre se face in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Exista si posibilitatea prin care poti ridica personal comenzile tale, direct din sediul nostru.

Un montaj de calitate va face diferenta intre o piesa de schimb cu o perioada extinsa de functionare si o alta, compromisa din pricina omisiunilor din implementare. Tine cont de indicatiile noastre si expune utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate.
Daca nu stii incotro sa o apuci, dar vrei sa beneficiezi de un serviciu calificat, vorbeste cu noi, iar noi iti oferim recomandari cat mai potrivite in zona ta.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: CQ9LMY83-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura