Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 475

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 475
Out Of stock
Descriere
Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 475 se afla in stocul nostru la un pret foarte bun. Pentru o reparatie de durata, iti propunem o piesa originala Carraro.

Principalele atuuri ale acestei piese sunt reprezentate de rezistenta crescuta la socuri si uzura. Pivotii sunt piese cruciale in deplasarea si precizia manevrarii vehiculului, contribuind totodata la cresterea sigurantei. Astfel, specialistii din domeniu sunt de parere ca un set nou de pivoti va prelungi considerabil durata de exploatare a capetelor de bara prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. Mai mult, pivotul Massey Ferguson MF 475 tine anvelopele pe un unghi de rulare echilibrat, uzarea lor fiind foarte mult micsorata.

Pivotul poate fi comandat ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Pentru achizitionarea oricarei piese noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita!

Vei primi impreuna cu acest pivot Massey Ferguson MF 475 comandat si certificatul sau de garantie, valabil 1 an, de la momentul achizitiei.

Stim ca timpul este pretios pentru tine si afacerea ta si de aceea livram piesele comandate prin curier rapid. Ajung la tine in doar doua zile lucratoare, indiferent unde te-ai afla in tara. Mai mult, plata se face ramburs.
In cazul in care doresti sa ridici personal coletul, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti chiar in ziua in care ai plasat comanda.

Daca pivotii utilajului tau sunt uzati, nu ezita sa iei legatura cu noi!
Iti putem asigura asistenta la montaj. Mecanicii nostri colaboratori pot interveni sigur si rapid asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.
Dar daca si urechile carcasei puntii sunt ovalizate, recomandam alezarea acestora. Procesul poate fi efectuat de una dintre echipele noastre mobile, pentru ca dispunem de un aparat de alezare.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice:
pivotul are distanta dintre centrele gaurilor de 65mm
inaltimea totala este de 57-58mm
diametrul la bucsa este de 28mm

Codul produsului este: 6VFTWUAX-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura