Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 680

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 680
Out Of stock
Descriere
Alege cu incredere acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 680 din oferta noastra - iti propunem o piesa fabricata la cele mai inalte standarde de calitate, fiind originala Carraro. De asta se afla in stocul nostru si poate fi achizitionata imediat, la un pret foarte bun.

Rolul pivotului este crucial pentru deplasarea si precizia manevrarii vehiculului. Astfel, o piesa de calitate, originala, va contribui esential la o reparatie mai eficienta si mai durabila.
Pentru cresterea duratei de exploatare a capetelor de bara, recomandam inlocuirea periodica a pivotilor. In acest fel, te vei asigura ca vei pastra anvelopele intr-o stare buna mai mult timp, unghiul acestora de rulare fiind optim.

De la ACN Piese Utilaje, acest pivot Massey Ferguson MF 680 poate fi comandat ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Tot ce ai de facut pentru a comanda piesele este sa suni la numarul afisat sau sa completezi formularul de pe site-ul nostru.
Nu ezita sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru orice nelamurire mai ai privind potrivirea componentei cu utilajul. Oferim consultanta tehnica gratuita!

La achizitia acestui pivot Massey Ferguson MF 680 beneficiezi de un certificat de garantie valabil timp de 1 an, de la momentul facturarii.

Poti alege ca pivotul sa iti fie livrat cu ajutorul curieratului rapid sau sa il ridici personal de la sediul nostru din Bucuresti. In cazul livrarii, platesti ramburs si poti opta pentru a verifica continutul pachetului inainte de achitarea sumei.

Montajul si reparatia tractorului nu mai sunt o problema pentru tine de acum! Mecanicii nostri colaboratori vin direct in locul in care se afla utilajul tau. Suna acum la departamentul nostru tehnic, pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu!

Specificatii tehnice:
pivotul are distanta dintre centrele gaurilor de 65mm
inaltimea totala este de 57-58mm
diametrul la bucsa este de 28mm

Codul produsului este: GL1Z5IDW-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura