Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 2620

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 2620
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 2620 este cea mai buna varianta pentru imbunatatirea ansamblului de transmisie, cu recomandari excelente, ce inregistreaza foarte multe solicitari. Este disponibila chiar si in acest moment pe stocul nostru si facem eforturi pentru a o aduce permanent catre voi, fiind o piesa atat de uzuala. Depozitul nostru este conceput anume pentru a sustine concret activitatea ta de productie, asigurand reparatia pentru orice defectiune tehnica.

Apeleaza-ne cu indrazneala si te vom ajuta in orice situatie!
Echipa noastra iti ofera serviciul gratuit de consultanta de care poti beneficia chiar din momentul in care ai devenit clientul nostru. Te sustinem oricand, oricare ar fi solicitarea ta!

• Daca vrei suport in selectia perfecta a piesei
• Daca vrei sa inveti sa intretii mai bine piesele de schimb
• Daca nu stii unde sa montezi piese si nu vrei sa risti cu servicii indoielnice
• Daca utilajul tau prezinta defectiuni sau este chiar imobilizat
Ne poti solicita ajutorul, iar in masura in care se impune acest lucru, trimitem catre tine o echipa de profesionisti, gata sa puna utilajul tau in miscare.

Piesa de transmisie rezistenta, livrata imediat! Cere acum o oferta!
Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 2620 este fabricat intr-un laborator de ultima generatie, sub atenta supraveghere a celor mai pregatiti ingineri. Materialul din care este conceput este foarte dur, un aliaj metalic tratat termic ce confera super rezistenta in cele mai intense experiente de munca.

Rolul suprem al unui pivot este de a echilibra perfect utilajul si de a sustine toata greutatea lui in siguranta, chiar si la cele mai complicate viraje.

Cumpara fara grija acest pivot tractor Massey Ferguson MF 2620 intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pe care il poti folosi in situatii de defectiuni tehnice.
Orice situatie vei intampina, desi sunt extrem de rare, vorbeste cu noi pentru a gasi o solutie favorabila pentru tine.

Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 2620 poate fi comandat printr-un simplu apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Ai putea, de asemenea, sa inregistrezi o cerere direct pe site-ul nostru. In general, expedierea produselor noastre se face rapid, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Exista si posibilitatea prin care clientii isi pot ridica  personal comenzile lor, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Montajul este urmatorul pas, cel mai important de altfel, in intretinerea corecta a piesei de schimb. Acesta este momentul in care investitia ta se valideaza pe termen lung sau nu. Trebuie doar sa te asiguri ca primesti un montaj perfect, in cadrul unui atelier de specialitate. In caz contrar, piesa ta se va compromite imediat, iar investitiile tale se vor pierde.
Daca nu stii unde sa te duci, apeleaza la noi pentru recomandari si gasim impreuna solutia proxima pentru tine.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: U3Y9M8N6-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura