Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 290

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 290
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 290 este o piesa de transmisie de o calitate superioara, inregistreaza recomandari foarte bune si extrem de multe cereri in toata tara. Nu exista piesa de schimb pentru utilaje care sa se fabrice si pe care sa nu o avem sau sa nu o putem aduce. Am avut experiente extrem de placute in cariera noastra cu tot felul de modele de piese, de toate dimensiunile, formele si texturile. Depozitul nostru este extrem de bine dotat si reprezinta cartea noastra de vizita zi de zi.

Piese de schimb speciale, moderne si durabile, pentru activitatea ta!
Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 290 este fabricat intr-una dintre cele mai performante fabrici din lume, sub atenta supraveghere a profesionistilor cu experienta. Materialul din care este conceput este un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si testat pentru siguranta utilizatorilor. Rezista conditiilor grele de munca intr-o zi intensa si are cele mai scazute sanse de ruptura.
Un astfel de pivot tractor Massey Ferguson MF 290 are un rol extrem de important in echilibrul perfect al utilajului si in sustinerea greutatii lui in totalitate.

Suntem alaturi de tine, iar tu primesti consultanta de calitate gratuita!
Activitatea de productie presupune multe eforturi si riscuri, iar noi intelegem extrem de bine ce inseamna suportul tehnic concret si orientat catre rezultate. Serviciul nostru de consultanta este gratuit pentru tine si ti se adreseaza inca din momentul in care ai devenit clientul nostru.
Suntem aici pentru tine oricare ar fi situatia: fie ca ai o simpla nelamurire, fie ca ai adevarate defectiuni ce necesita reparatii urgente, gasim cele mai convenabile solutii pentru tine.

Poti avea incredere deplina in acest pivot tractor Massey Ferguson MF 290 intrucat producatorul garanteaza pentru calitatea lui, printr-un certificat valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Nu uita sa apelezi la noi pentru a invata lucruri noi despre utilajul tau si felul in care acesta se intretine. Alaturi de agentii nostri poti sa stabilesti un plan personalizat de mentenanta.

Cumpara un pivot tractor Massey Ferguson MF 290 printr-un apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Sau inregistreaza cererea ta direct pe site. Un agent va prelucra cererea ta, iar formalitatile pentru expediere incep imediat. Vei primi coletul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Bineinteles ca poti ridica personal produsele tale direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti, un prilej bun pentru a ne cunoste si a vorbi despre intretinerea pieselor.

Ofera utilajului tau un montaj de incredere in cadrul unui atelier de specialitate. Piesele de schimb au nevoie de asta, pentru functionarea lor la capacitatea maxima, o perioada de timp cat mai extinsa. Nu pierde investitiile tale apeland la servicii indoielnice sau improvizatii.
Daca nu cunosti profesionisti cu experienta, te rugam sa ne apelezi imediat pentru a-ti oferi cateva recomandari de calitate, in zona ta.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: AZJXC697-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura