Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 4708

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 4708
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 4708 este o piesa de transmisie super bine cotata, cu excelente recomandari si review-uri din partea utilizatorilor. Fiind o piesa atat de uzuala, ne straduim sa o aducem pe stoc permanent, pentru a te putea folosi de ea ori de cate ori se impune.
Depozitul nostru este un univers tehnic, administrat cu pasiune, care detine piese de cea mai buna calitate. Aducem cele mai moderne, fiabile si economice piese, carora le regasim vremelnic un loc pe rafturile noastre, nu inainte de a le trece prin filtrul calitatii.

Piesele noastre reprezinta o investitie pe termen lung! Cere acum o oferta!
Un astfel de pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 4708 este fabricat intr-un atelier tehnic de ultima generatie, sub atenta supraveghere a celor mai experimentati ingineri. Este super rezistent si celor mai grele conditii de munca, cu sanse foarte scazute de ruptura, intrucat este lucrat dintr-un aliaj metalic tratat termic si extrem de dur.
Rolul principal al acestui pivot tractor Massey Ferguson MF 4708 este acela de a echilibra perfect si de a sustine greutatea utilajului in siguranta!

Consultanta gratuita, de cea mai buna calitate!
Poti avea incredere ca piesele noastre de cea mai buna calitate vor fi montate corect si intretinute pe termen lung, cu ajutorul agentilor nostri disponibili apelurilor tale!
• Daca ai nevoie de suport in alegerea piesei potrivite utilajului tau
• Daca vrei sa afli lucruri noi despre modelul pe care il detii si cum ai putea contribui la intretinerea lui pe termen lung
• Daca ai nevoie de recomandari in ceea ce priveste montajul
• Daca ai defectiuni, mai mici sau chiar grave, ce necesita reparatii de urgenta la fata locului
Raspundem solicitarilor tale in fiecare zi, intrucat vrem sa participam concret la dezvoltarea afacerii tale, aducandu-ti cele mai bune solutii.

Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 4708 este pe lista produselor pe care le poti cumpara cu maximum de incredere, detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni. Acesta iti va fi incredintat la primirea coletului si poate fi folosit pentru defectiunile din fabrica.
Nu uita ca orice problema vei intampina, vei gasi alaturi de noi un raspuns favorabil pentru tine!

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot tractor Massey Ferguson MF 4708 plaseaza o comanda catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site-ul firmei. Procedurile de expediere sunt inaintate imediat ce comanda ta a fost prelucrata.
Coletul tau va ajunge catre tine prin serviciul de curierat, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Te asteptam si la sediul nostru!
Produsele pot fi ridicate si personal, bineinteles, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti, un prilej excelent pentru a ne cunoaste si a discuta despre piesele de schimb.

Montajul pieselor de schimb poate fi un subiect controversat, insa maturitatea experientei ne face sa va recomandam cu fermitate sa expuneti utilajele voastre exclusiv unui atelier specializat. O piesa montata corect isi va extinde perioada de functionare, pe cand o piesa montata gresit se va compormite garantat, in cel mai scurt timp.
Daca nu stii exact la cine sa apelezi pentru un serviciu calificat, vorbeste cu noi, te vom ajuta cu drag! Avem o multime de recomandari, sigur vom gasi o solutie potrivita in zona ta!

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: LS07JW4T-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura