Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 435

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 435
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 435 este o piesa de transmisie extrem de apreciata de catre utilizatori, cu recomandari bune, ce inregistreaza foarte multe cereri in toata tara. Ne straduim ca aceasta piesa, atat de uzuala, sa fie disponibila oricand in depozitul nostru, pentru a te putea servi de ea fara intreruperi.

Vorbeste cu noi atunci cand ai nevoie de ajutor! Primesti consultanta gratuita!

Depozitul nostru este cartea noastra de vizita, cu mii de piese solicitate de muncitori din toate zonele tarii, ce activeaza in agricultura si constructii. Avem piese moderne si fiabile, trecand prin filtrul calitatii fiecare produs care intra pe stoc. Insa noi ne dorim sa iti oferim un suport complet, iar experienta alaturi de noi sa fie cu adevarat utila in munca ta. Alaturi de noi primesti consultanta gratuita, pentru orice problema.
Ne poti cauta atunci cand ai o mica nelamurire sau chiar atunci cand ai defectiuni serioase, ce necesita asistenta tehnica de urgenta. Suntem pregatiti sa venim catre tine pentru a te scoate din impas, indiferent unde esti.

Piesa de transmisie super rezistenta si fiabila!
Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 435 este o piesa de transmisie fabricata intr-un atelier tehnic de ultima generatie, de catre ingineri cu experienta. Este conceputa dintr-un material de inalta calitate, un aliaj metalic ce a fost tratat si testat cu responsabilitate, pentru siguranta ta. Detine o forta de o rezistenta incredibila la socuri mecanice si prezinta cele mai scazute sanse de ruptura intr-o zi obisnuita de munca.
Pivotul are un rol deosebit de important in functionarea utilajului tau, il echilibreaza perfect si sustine toata greutatea lui in siguranta.

Poti cumpara cu incredere acest pivot tractor Massey Ferguson MF 435 intrucat detine si garantia din partea producatorului, un certificat pe o perioada de 6 luni. Acesta iti va fi incredintat la primirea coletului si il vei putea folosi in cas de defectiuni din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot tractor Massey Ferguson MF 435 plaseaza o comanda catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul firmei. Noi ne mobilizam cu formalitatile de expediere imediat, iar tu vei primi produsul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Poti sa ridici si personal comenzile tale, bineinteles, direct de la sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Noi recomandam cu fermitate clientilor nostri sa expuna utilajele lor exclusiv unui atelier de specialitate. O piesa de schimb care a fost montata ”dupa ureche” se va compromite imediat. Abordarea aceasta te poate costa deci, destul de mult, daca nu te conformezi indicatiilor noastre, dar si ale producatorului.
Pentru un serviciu calificat din partea unui profesionist cu experienta, in cazul in care nu cunsoti ateliere specifice, noi iti putem face recomandari de calitate in zona ta.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: RH9NFL3U-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura