Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 680

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 680
Cod produs
29C7DOSU-A-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau isi va recapata usurinta la deplasare cu ajutorul acestui rulment butuc Massey Ferguson MF 680 impecabil! Este o componenta excelenta ce poarta amprenta Carraro! Face fata cu brio celor mai dificile provocari si nu cedeaza cu una, cu doua, chiar si in conditii de solicitare intensa. Conceput dupa o tehnologie unica, iti ofera performante remarcabile vreme indelungata. Pune-l la incercare!

Cand defectiunile iti dau tarcoale, nu te stresa, da-ne de veste! Vom gasi cea mai buna solutie pentru a te scoate din impas. Calitatea produselor noastre este ireprosabila. Si la fel de mult or sa-ti placa si serviciile conexe pe care ti le oferim. Consultantii nostri te ghideaza la fiecare pas, ca sa poti remedia simplu, rapid si eficient orice defectiune. Suna-ne!

Rulment butuc Massey Ferguson MF 680 - super piesa pentru tractorul tau!
O parea rulmentul o piesa banala, dat fiind faptul ca este in esenta un element cu o istorie indelungata, cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Dar cel pe care ti-l propunem este un rulment performant, de ultima generatie, cu o misiune extrem de importanta pentru functionarea optima a utilajului tau. El are rolul de a inlesni deplasarea utilajului, transferand greutatea acestuia catre roti si permitandu-le acestora sa se invarta - in fata, in spate, dupa necesitati. Designul special al rulmentului nostru reduce frictiunea si astfel tine la distanta uzura, reducand si consumul de combustibil. Prelungeste-i durata de viata asigurandu-i o lubrifiere ca la carte.

La produse de top, servicii pe masura! Contacteaza-ne!
Ori de cate ori te confrunti cu probleme tehnice, te poti baza pe noi! Daca nu reusesti sa descalcesti itele unei defectiuni ori sa identifici piesele potrivite, serviciul nostru de consultanta te va scoate din impas. Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor carora nu le scapa nicio informatie din acest domeniu. Expune-le pe scurt problema ta si iti vor oferi cea mai eficienta solutie de remediere, precum si toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi cu succes obstacolul. Este simplu, rapid si eficient! Si… gratuit! Incearca si tu!

Garantie
Nu risti nimic! Pentru acest rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 680 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie la care probabil te-ai gandit. Sunt extrem de rare astfel de situatii neplacute, dar pentru orice eventualitate, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem urgenta ta, dar unul dintre principiile noastre este promptitudinea. Nu vei fi nevoit sa astepti acest rulment butuc Massey Ferguson MF 680 prea mult. Cere o oferta folosind datele noastre de contact si daca te-ai decis, ti-l expediem cat ai zice peste. Daca preferi poti ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Cu ocazia asta facem cunostinta!

Montaj
Montajul este un capitol la fel de important! Cu cat mai bine este efectuat, cu atat mai bine va functiona si piesa de schimb, pe o perioada mai indelungata! Daca nu stii la cine sa apelezi, ai putea sa ceri cateva recomandari sigure. Avem atat de multe variante, incat sigur o vom gasi pe cea mai potrivita pentru tine! Este oportunitatea prin care ai putea sa faci o evaluare si elementelor conexe, care contribuie in mod egal la bunul mers al lucrurilor din ansamblu. O rutina obisnuita pentru acest prilej este sa inlocuiesti si simeringul de butuc, pentru refacerea etanseitatii grupului reductor!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura