Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 6270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 6270
Cod produs
ZKI1TC3M-A-AT
Out Of stock
Descriere
Nu poti face rabat la calitate daca ai pretentii ca utilajul sa-ti functioneze la maxima capacitate. Ofera-i componente de origine sigura, cu performante dovedite, cum este acest rulment butuc Massey Ferguson MF 6270 impecabil la care te-ai oprit acum. Nu-i o piesa oarecare, iar rezistenta si fiabilitatea sa sunt excelente. Doar a fost fabricat de Carraro dupa o tehnologie de ultima generatie. Este pregatit sa infrunte cele mai dificile provocari fara sa cracneasca. Pune-l la incercare!

De vrei sa afli mai multe despre aceasta piesa ori daca ai nevoie de ajutor in problemele tehnice pe care le intampini, nu te sfii, vorbeste cu noi! Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti dea o mana de ajutor, furnizandu-ti toate informatiile de care ai nevoie. Lucrezi mai eficient cand utilajul tau este bine pus la punct. Suna-ne!

Rulment butuc Massey Ferguson MF 6270 - o piesa impecabila pentru eficienta sporita vreme indelungata!
Pentru o functionare impecabila, utilajul tau are nevoie ca sistemul sau de transmisie sa se ridice la inaltime. Nu neglija nicio componenta, caci o singura veriga slaba rupe echilibrul si incep problemele. Cu atat mai mult nu poti neglija rulmentii, care sunt responsabili de miscarea rotilor masinariei tale. Rulmentul de butuc preia greutatea utilajului si o transfera catre roti, permitand miscarea acestora in fata, in spate, dupa cum e necesar. Cel pe care ti-l propunem noi vine cu o inovatie care asigura o frecare net diminuata, pentru un plus de protectie si un minus la combustibil.

Sustinem eforturile tale cu servicii la inaltime!
Ca sa-ti poti planifica treburile pe termen mediu si lung, ai nevoie de resurse puternice pe care sa te poti baza. In ce priveste intretinerea masinariei tale, tocmai ai gasit cea mai buna solutie. Cu noi rezolvi toate aspectele acestui capitol, nu mai ai de ce sa-ti faci griji. Contacteaza-ne oricand intampini probleme cu utilajul tau sau daca pur si simplu iti doresti sa-l pui la punct, ca sa fie pregatit pentru lucrarile ce urmeaza. Avem o echipa de specialisti bine documentata intr-ale utilajelor. Cu un simplu apel telefonic, ai acces la consultanta gratuita si iti usurezi misiunea!

Garantie
Comanda cu incredere, acest rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 6270 beneficiaza de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Livrare
Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, ca sa primesti acest rulment butuc Massey Ferguson MF 6270 in cel mai scurt timp posibil, oriunde in tara te-ai afla. Suna-ne sau cere o oferta online! Daca-ti este mai simplu, poti veni sa-l ridici personal de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta. Ca sa te bucuri de rezultate maxime, este de preferat sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Un montaj impropriu poate compromite piesa in cauza, dar si piesele conexe, deci mai bine te asiguri ca totul se desfasoara ca la carte. Ideal ar fi sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, ca sa ai o etansare perfecta a ansamblului reductor. Si, nu in ultimul rand, ai permanent grija la lubrifiere. Nu de alta, dar lubrifierea deficitara este una dintre cele mai frecvente cauze ale uzurii.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura