Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 6270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 6270
Cod produs
N7ITXD9R-M-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra acest cap planetara Massey Ferguson MF 6270 are un cost rezonabil. Componenta asigura transmisia de putere intre crucea de planetara si transmisia finala. Capatul danturat se monteaza intre pinioanele satelitare. Produsul este fabricat de Carraro si ai siguranta ca este de calitate superioara! Se poate comanda oricand direct pe site-ul firmei sau apeland la numerele de telefon afisate. Vei gasi piesa ori de cate ori ai nevoie pe rafturile noastre.

Pentru o functionare corecta a produsului, recomandam si verificarea pinioanelor. Daca si dantura acestora e deteriorata, ar fi bine sa le schimbi. Pentru o reparatie de durata, verifica si eventual inlocuieste saibele si crucile de planetara. Pentru alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, pentru achizitionarea unor piese de schimb compatibile cu utilajele din dotare, contacteaza unul dintre consilierii nostri tehnici pentru a obtine toate informatiile de care ai nevoie.

Cap planetara Massey Ferguson MF 6270 - il expediem indata ce il comanzi!

Mecanicii recomanda sa verifici cu atentie crucea de planetara atunci cand inlocuiesti furca pentru planetara. Urechile planetarei vechi sunt deteriorate? Atunci este important sa schimbi si crucea de planetara. Daca observi ca dantura planetarei este uzata, atunci trebuie sa verifici integritatea pinioanelor. Odata cu planetara este bine sa inlocuiesti si bucsa si simeringul de etansare din fuzeta.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest cap planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 6270 este original Carraro, garantia oferita de producator fiind de 6 luni de la data achizitionarii.

Poti comanda acum acest cap planetara Massey Ferguson MF 6270 si va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Nu te ingrijora daca nu are cine sa te ajute la montaj. Suntem aici si iti putem asigura sprijinul de care ai nevoie. Colaboram cu numeroase ateliere mobile si mecanici specializati din intreaga tara, deci vom putea sa trimitem rapid un specialist catre locul in care iti desfasori activitatea. Ii poti solicita acestuia diverse interventii tehnice: montajul piesei achizitionate de aici, revizii periodice, reparatiile necesare echipamentului tau, chiar reconditionari partiale sau complete. Suna-ne si iti dam detalii!

Specificatii tehnice

Lungime ax: 158mm
Diametru parte dintata: 46.5mm
Diametru la intrarea in fuzeta: 48mm
Prinderea de homocinetica se realizeaza cu o cruce de planetara cu diametrul pastilei de 30mm si o distanta intre sigurante de 81mm
Dantura formata din 13 dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura