Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 6465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 6465
Cod produs
IJ3ANHR1-M-IA
Out Of stock
Descriere
Un cap planetara Massey Ferguson MF 6465 este o componenta rezistenta care reprezinta o investitie profitabila! Costul rezonabil si calitatile acestui produs reprezinta avantaje clare! Produsul pe care ti-l propunem este original Carraro si se poate comanda imediat direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici. Coletul iti va fi expediat in cel mai scurt timp posibil. Nu face pe drum mai mult de o zi lucratoare indiferent de destinatia la care trebuie sa ajunga in tara!

Vrem sa iti oferim cele mai bune servicii si sa fim siguri ca la noi gasesti exact produsele de care ai nevoie. De aceea, iti stam la dispozitie pentru a-ti raspunde la orice intrebari ai avea despre produsele sau serviciile noastre. Informatiile pe care ti le oferim sunt gratuite. Iti recomandam sa verifici pinioanele, daca si dantura acestora e deteriorata, atunci schimba-le. Pentru o reparatie de durata, e necesar sa fii atent si la componentele din jur! Te asteptam mereu cu sfaturi utile, tot ce trebuie sa faci este sa ne suni!

Cap planetara Massey Ferguson MF 6465 - ajuta-ti tractorul sa-si bage mintile-n cap!

Utilajul tau sau anumite piese nu ar trebui sa produca niciun fel de sunet pe parcursul deplasarii. In momentul in care se aude un zgomot, o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista defectiuni ale planetarei. Daca la plecarea de pe loc sesizezi aceste sunete, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest cap planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 6465 fiind original, beneficiezi de o garantie valabila 6 luni din momentul achizitionarii acestuia.

Daca doresti sa achizitionezi personal acest cap planetara Massey Ferguson MF 6465 o poti face de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. De asemenea, piesa poate fi expediata in cel mai scurt timp posibil in toata tara, prin servicii de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.

Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare, dar si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Lungime ax: 158mm
Diametru parte dintata: 46.5mm
Diametru la intrarea in fuzeta: 48mm
Prinderea de homocinetica se realizeaza cu o cruce de planetara cu diametrul pastilei de 30mm si o distanta intre sigurante de 81mm
Dantura formata din 13 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura