Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 804

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 804
Cod produs
NLS7PT5J-A-AT
Out Of stock
Descriere
In transmisia finala, rulmentii sunt extrem de importanti, de aceea utilajul tau se resimte imediat ce vreunul cedeaza. Nu-l lasa sa sufere, ofera-i acest rulment butuc Massey Ferguson MF 804 excelent si isi va recapata vigoarea si usurinta in deplasare. Te vei bucura de o functionare impecabila vreme indelungata, caci nu-i o componenta oarecare, este un produs original Carraro! Faci o investitie inteleapta in performanta utilajului tau, cu impact durabil, caci este o piesa zdravana, nu gluma.

Mai ai nevoie si de alte piese? Putem stabili impreuna necesarul tau tehnic, in functie de problemele concrete cu care te confrunti. Specialistii nostri iti stau la dispozitie! Si au o multime de informatii pretioase de impartasit. Ba chiar pot concepe si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Suna-ne! Vei economisi resurse importante!

Rulment butuc Massey Ferguson MF 804 - un ajutor de nadejde!
O parea rulmentul o piesa banala, dat fiind faptul ca este in esenta un element cu o istorie indelungata, cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Dar cel pe care ti-l propunem este un rulment performant, de ultima generatie, cu o misiune extrem de importanta pentru functionarea optima a utilajului tau. El are rolul de a inlesni deplasarea utilajului, transferand greutatea acestuia catre roti si permitandu-le acestora sa se invarta - in fata, in spate, dupa necesitati. Designul special al rulmentului nostru reduce frictiunea si astfel tine la distanta uzura, reducand si consumul de combustibil. Prelungeste-i durata de viata asigurandu-i o lubrifiere ca la carte.

La produse de top, servicii pe masura! Contacteaza-ne!
Ori de cate ori te confrunti cu probleme tehnice, te poti baza pe noi! Daca nu reusesti sa descalcesti itele unei defectiuni ori sa identifici piesele potrivite, serviciul nostru de consultanta te va scoate din impas. Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor carora nu le scapa nicio informatie din acest domeniu. Expune-le pe scurt problema ta si iti vor oferi cea mai eficienta solutie de remediere, precum si toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi cu succes obstacolul. Este simplu, rapid si eficient! Si… gratuit! Incearca si tu!

Garantie
Nu risti nimic! Pentru acest rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 804 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie la care probabil te-ai gandit. Sunt extrem de rare astfel de situatii neplacute, dar pentru orice eventualitate, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem urgenta ta, dar unul dintre principiile noastre este promptitudinea. Nu vei fi nevoit sa astepti acest rulment butuc Massey Ferguson MF 804 prea mult. Cere o oferta folosind datele noastre de contact si daca te-ai decis, ti-l expediem cat ai zice peste. Daca preferi poti ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Cu ocazia asta facem cunostinta!

Montaj
Ca sa te poti bucura de o interventie reusita si de calitatile noii piese, apeleaza la un profesionist pentru efectuarea montajului. Nu-ti irosi timpul si banii cu orice ageamiu, caci riscurile unui montaj incorect nu sunt neglijabile. Rulmentii se inlocuiesc in pereche si, pentru a te asigura de o functionare impecabila a ansamblului reductor, iti recomandam sa refaci etanseitatea acestuia inlocuind si simeringul de butuc. Vrei sa-ti trimitem un mecanic de incredere? Da-ne de veste!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura