Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 139006

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 139006
Out Of stock
Descriere
Acest pivot punte Carraro 139006 este o piesa de transmisie imbunatatita, extrem de mult solicitata de catre utilizatorii din agricultura si constructii. Este disponibila in depozitul nostru si facem eforturi sa o mentinem mereu pe stoc, intrucat beneficiaza de livrari in toate zonele tarii.
Asemenea tuturor produselor gazduite pe rafturile noastre, a trecut prin filtrul calitatii si o recomandam negresit celor ce vor sa-si imbunatateasca sistemul de transmisie al utilajului.

Sustinem activitatea ta cu cele mai bune piese de schimb de pe piata!
Un astfel de pivot pentru punte Carraro 139006 este fabricat intr-unul dintre cele mai performante ateliere tehnice din lume, sub atenta observatie a unor ingineri cu experienta. Este lucrat cu grija dintr-un aliaj metalic, tratat termic, ce se dovedeste a fi foarte durabil, astfel incat pivotul rezista celor mai intense conditii de munca.
Rolul principal pivotului este sa echilibreze perfect si sa sustina greutatea in totalitate a utilajului, contribuind la o virare precisa.

Cere-ne ajutorul si beneficiaza de consultanta gratuita de calitate!
Oferim produse de cea mai inalta calitate, insa nu este suficient pentru noi. Ne implicam activ in montajul lor corect, in intretinerea lor, te sfatuim care sunt toti pasii de urmat pentru ca tu sa investesti inteligent, sa nu pierzi timp si energie. Te sustinem atunci cand ai defectiuni, chiar si atunci cand esti imobilizat. Contacteaza-ne cand nu stii ce sa faci, iar noi venim cu solutii, putem chiar sa trimitem o echipa de profesionisti pentru reparatii de urgenta.
Colaboram cu mecanici din toate zonele tarii, ei raspund cu promptitudine cererilor noastre, pentru a te scoate din impas. Beneficiaza increzator de serviciul nostru de consultanta si iti vei creste productivitatea.

Increderea intr-un pivot punte Carraro 139006 poate fi cu atat mai mare cu cat vei primi un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot punte Carraro 139006 si esti sigur ca este 100% compatibil cu modelul tau, plaseaza o comanda catre agentii nostri. Poti apela unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina sau poti inregistra o cerere direct in site-ul nostru. Produsele noastre ajung in aproximativ 24 de ore, indiferent de destinatie, cu plata la primirea coletului.
Produsele pot fi ridicate si direct din sediul nostru, bineinteles, daca asa este mai comod pentru tine.

Piesele de schimb au nevoie de un montaj corect, conform specificatiilor producatorilor. Recomandam sa iti expui utilajul intr-un atelier de specialitate. De ce insistam atat de mult cu aceasta recomandare? Pentru ca o mica greseala de montaj sau cea mai mica omisiune poate compromite piesa de schimb in cel mai scurt timp. Fiecare element este proiectat sa functioneze intr-un mediu optim. Aceeasi piesa, dar de la producatori diferiti, poate avea metodologii diferite de montaj. Mare atentie la acest pas, pentru a nu-ti pierde investitia.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: RU7EKQC9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura