Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland TD60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD60
Cod produs
GSFMEXI9-O-IA
Out Of stock
Descriere
Suna-ne chiar acum pentru acest rulment grup conic New Holland TD60 si primesti consultanta tehnica gratuita! Noi verificam compatibilitatea dintre piesele noastre si utilajul tau. Iti prezentam cele mai avantajoase oferte. Acest rulment pe care ti-l propunem este o piesa 100% originala Carraro. Este deosebit de calitativa si o poti avea imediat pentru un pret avantajos. A fost fabricat in Japonia, din materiale rezistente in conditii dificile de lucru. Il poti comanda chiar astazi, prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru!

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura astfel o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam totodata o inlocuire a simerigului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Este cea mai sigura metoda pentru o cat mai indelungata intrebuintare a noilor piese. Asteptam sa ne contactezi pentru cea mai buna oferta! Avem si servicii de montaj profesionist pe care ar trebui sa le incerci!

Rulment grup conic New Holland TD60 - cel mai bun dintre cei mai buni!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor New Holland TD60 are o perioada de garantie de 6 luni de zile. Acest lucru inseamna ca, daca se defecteaza, el poate fi inlocuit in acest termen.

Livrare
Livram oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ai avantajul de a putea verifica piesele inainte de a le plati, pentru a fi sigur ca totul este in perfecta ordine. Daca preferi sa ridici acest rulment grup conic New Holland TD60 direct de la sediul nostru, te asteptam!

Montaj
Apeleaza la serviciile noastre profesioniste de montaj si nu vei avea regrete, niciun moment! Iti trimitem un mecanic colaborator direct la punctul tau de lucru, cat de repede posibil. Pentru a evita deteriorarea rulmentilor, folosim o presa mecanica. Expunerea acestora la loviturile ciocanului nu este recomandata. Solicita-ne pentru orice interventie necesara la utilaj si vei fi incantat de rezultat! Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura