Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland TD5020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5020
Cod produs
URX0S9LV-O-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic New Holland TD5020 si ai asigurata o reparatie de durata! Iti recomandam rulmentul ce nu te va lasa la greu o perioada indelungata de la momentul achizitiei. Alege-l cu toata increderea, deoarece este o piesa 100% originala Carraro. A fost fabricata in Japonia din cele mai rezistente materiale. O recomandam proprietarilor de utilaje pentru care maxima performanta este importanta. Pentru a comanda, ne poti suna, trimite un e-mail sau completa cererea de oferta propusa pe site-ul nostru.

Asiguri indicata miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac, montand rulmentii in pereche. Recomandabil este sa schimbi, odata cu rulmentii, si simeringul ce asigura etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Suna-ne acum si iti oferim, complet gratuit, toate detaliile de care ai nevoie ca sa faci alegerea ideala. Serviciile de montaj pe care le oferim sunt performante. Incearca service-ul mobil!

Rulment grup conic New Holland TD5020 - dispune de un pret avantajos!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Exista o posibilitate foarte mica ca acest rulment grup conic pentru tractor New Holland TD5020 sa nu functioneze eficient, daca l-ai montat corect. Dar pentru astfel de situatii, va fi util certificatul de garantie pe care il adaugam in colet, valabil 6 luni de zile.

Livrare
Primesti acest rulment grup conic New Holland TD5020 acasa, in cel mai scurt timp posibil, prin curierat rapid, oriunde te-ai afla pe teritoriul tarii. Ai avantajul de a le putea verifica inaintea platii, pentru a nu avea niciun dubiu ca totul este in regula. Alternativa este sa vii pana la sediul nostru, daca este de preferat pentru tine, pentru a ridica pachetul direct de aici. Te asteptam!

Montaj
Daca apelezi la serviciile noastre de montaj, te ajutam in cel mai scurt timp posibil, venind direct la punctul tau de lucru. Montam rulmentii cu ajutorul unei prese mecanice, cu scopul de a evita deformarea acestora, asa cum se intampla in cazul loviturilor de ciocan. Nu iti face probleme, deoarece iti venim in intampinare cu tot ceea ce este nevoie pentru a beneficia de un montaj exemplar! Afla mai multe detalii contactandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura