Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland TD5010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5010
Cod produs
H9IMFW6J-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic New Holland TD5010 a fost creat pentru a iti oferi avantajul unei piese de top. El fiind neegalat de catre o alta piesa din aceasta categorie. Are in componenta materiale deosebit de rezistente in conditii dificile de lucru. A fost fabricat in Japonia de catre Carraro. Comanda-l acum sunandu-ne, trimitandu-ne un e-mail sau completand formularul pus la dispozitie pe site-ul nostru! Alege acest rulment si iti asiguri o inlocuire de durata!

Rulmentii se vor monta in pereche, pentru ca astfel se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam schimbarea simeringului ce asigura etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului. Pentru a te bucura cat mai mult timp de noua achizitie, este bine sa tii cont de aceste reguli. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre acest rulment, sa ne suni. Te va prelua incantat unul dintre colegii nostri de la departamentul tehnic.

Rulment grup conic New Holland TD5010 - o oferta profitabila!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Garantia care te va asigura ca orice situatie va fi remediata rapid o primesti in acelasi pachet, cu acest rulment grup conic pentru tractor New Holland TD5010 si factura. Ea este valabila 6 luni de zile.

Livrare
Pentru a primi piesele acasa, noi iti trimitem curierul oriunde te-ai afla pe teritoriul tarii, acesta ajungand rapid. Iti oferim si avantajul de a putea verifica rulmentii inainte de a plati, asigurandu-te ca nu vei avea surprize neplacute in privinta starii acestora in urma transportului. Pe langa serviciile de curierat rapid, exista si optiunea ridicarii coletului cu acest rulment grup conic New Holland TD5010 direct de la sediul firmei, unde noi te vom astepta!

Montaj
Mecanic sa te ajute ai? Daca iti doresti ca piesa nou-achizitionata sa dureze o perioada deosebit de indelungata si sa isi indeplineasca rolul cat mai eficient, este important sa alegi personal de specialitate pentru montaj. Noi suntem pregatiti pentru asta si pentru orice probleme ar aparea la utilajul tau, prin colaborarea noastra cu mecanici profesionisti in majoritatea zonelor tarii. Astfel, tu primesti ajutor rapid si neindoielnic din punctul de vedere al calitatii. Montam rulmentii cu ajutorul unei prese mecanice, deoarece ea face imposibila deformarea pieselor. Suna-ne acum si iti dam toate detaliile!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura