Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland TVT190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TVT190
Cod produs
UT374Z0D-O-IA
Out Of stock
Descriere
Cu acest rulment grup conic New Holland TVT190 vei scapa de orice grija de a il mai inlocui. Multa vreme de aici inainte va rezista eroic. Cum este posibil? Fiind o piesa 100% originala Carraro! Este inegalabil din punct de vedere calitativ. Materialele sale componente sunt de o rezistenta exceptionala. Rulmentul este piesa durabila si eficienta pe care orice proprietar de utilaj si-o doreste. Cere oferta consultantilor nostri! Apoi, plaseaza comanda cu toata increderea!

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandarea noastra este ca, odata ce schimbi rulmentii conici, sa inlocuiesti si simeringul. Unul nou etanseaza mai bine puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru a afla mai multe detalii despre acest rulment ne contactezi acum Daca nu esti sigur ce piesa se potriveste utilajului tau, noi suntem aici pentru a verifica compatibilitatea dintre acestea.

Rulment grup conic New Holland TVT190 - alege o piesa originala Carraro!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Pentru ca nu putem preveni situatiile neprevazute, le rezolvam rapid, inlocuind piesa defecta cu una perfecta. Acest schimb se poate realiza in prezenta certificatului de garantie, valabil 6 luni, pe care il primesti la achizitionarea acestui rulment grup conic pentru tractor New Holland TVT190 dorit.

Livrare
Livram in toata tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ai posibilitatea de a deschide pachetul inaintea platii, astfel asigurandu-te ca nu exista probleme. O alta varianta pentru care poti opta este ridicarea coletului cu acest rulment grup conic New Holland TVT190 direct de la sediul nostru. Te asteptam aici!

Montaj
Mecanicii cu care noi colaboram se indreapta direct catre punctul tau de lucru, la cel mai scurt timp dupa solicitarea ta. Exista o foarte mare posibilitate sa colaboram cu un mecanic aflat in apropierea ta, ceea ce va eficientiza intregul proces, iar tu te vei putea reapuca de activitatea ta in cel mai scurt timp si in cele mai optime conditii. Folosim in montajul rulmentilor o presa mecanica, pentru a impiedica deformarea acestora si astfel pentru a ajuta la prelungirea duratei lor de exploatare. Nu ezita sa ne contactezi in cazul oricaror probleme aparute la utilajul tau si iti venim in ajutor rapid!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura