Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment New Holland 87747982

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
VUIEF65Y-O-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un nou rulment? Noi te sfatuim sa nu-l alegi pe oricare! Acest rulment New Holland 87747982 este fara indoiala o piesa Carraro la care nu vei intampina niciun fel de problema, o perioada indelungata de timp! Ea este conceputa special pentru a oferi maximum de performanta utilajului tau, avand materiale componente extrem de rezistente. Rulmentii prezentati sunt fabricati in Japonia si reprezinta cea mai buna alegere pe care ar putea-o face un proprietar de utilaj.

Recomandam montarea in pereche a rulmentilor, astfel incat sa asiguri o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Totodata, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac pentru a te bucura cat mai mult timp de achizitia facuta. Contacteaza-ne chiar acum telefonic si vei fi preluat de unul dintre colegii nostri, in cazul in care ai nelamuriri. Noi te indrumam, atunci cand este nevoie, complet gratuit, deoarece ne dorim sa alegi cu usurinta piesa ideala pentru utilajul tau!

Rulment New Holland 87747982 - ofera-i un start bun cu un montaj profi!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment New Holland 87747982 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram acest rulment New Holland 87747982 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung in cel mai scurt timp posibil in orice zona din tara. Modalitatea de plata acceptata este cea ramburs, iar tu ai avantajul de a putea verifica piesele inainte de a plati, pentru a elimina orice risc al unor posibile nemultumiri ulterioare. O alternativa este sa vii direct la sediul nostru, daca iti este mai convenabil. Te asteptam!

Nu iti face probleme in privinta montajului, caci noi ne-am format o echipa de profesionisti ce se indreapta in cel mai scurt timp posibil catre punctul tau de lucru. Colaboram cu mecanici in toate zonele tarii, astfel incat sa ne fie deosebit de usor sa trimitem unul sau mai multi, in functie de complexitatea manoperei, catre tine. Rulmentii vor fi montati cu ajutorul unei prese mecanice, aceasta dovedindu-se extrem de utila in montajul acestor piese, deoarece, in comparatie cu loviturile de ciocan, ea nu deformeaza piesele, incurajand o exploatare indelungata a acestora, la nivel inalt de performanta. Suna-ne acum si afla tot ce ai nevoie!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura