Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata pentru trencher Case 460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 460
Cod produs
DPSBF9A8-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic fata Case 460 este cea mai buna alegere pe care poti sa o faci pentru utilajul tau! De ce? Este o piesa originala Carraro, ceea ce inseamna calitate incomparabila cu a oricarui produs de acest fel de pe piata. In plus, pretul este unul avantajos, asa ca te incurajam sa nu mai stai pe ganduri si sa il comanzi acum! Pentru comenzi, suna-ne, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea de oferta propusa.

Pentru o reparatie de durata, iti recomandam sa montezi rulmentii simultan, impreuna cu simeringul ce asigura etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie corecta a pinionului de atac. Mai multe detalii despre acest rulment iti ofera colegii nostri! Te rugam sa ii contactezi! Beneficiezi de indrumarea necesara si de cele mai atractive oferte, complet gratuit!

Rulment grup conic fata Case 460 - satisface exigentele clientilor!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Rulment grup conic punte fata pentru trencher Case 460 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Iti livram rulmentii prin curierat rapid, ca acestia sa ajunga cat mai curand la tine, indiferent unde te-ai afla pe teritoriul tarii. Inainte de a plati, asigura-te ca piesele sunt perfect intacte si ca nu exista probleme in urma transportului, evitand astfel riscul de a fi nemultumit ulterior. O alternativa este sa vii pana la sediul nostru, daca iti este mai convenabil sa ridici pachetul cu acest rulment grup conic fata Case 460 in pereche direct de aici.

In privinta montajului, orice grija pe care ai putea sa o ai ar trebui sa dispara, deoarece noi ne-am pregatit o echipa de specialisti exact pentru a iti face tie activitatea mult mai usoara. Primesti ajutorul necesar direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil. Este foarte important ca rulmentii sa nu fie afectati de loviturile de ciocan, iar noi dispunem de o presa mecanica si specialisti care lucreaza exemplar. Orice interventie ai avea nevoie la utilajul tau, pe langa montaj, suntem alaturi de tine. Doar solicita-ne ajutorul! Afla mai multe contactandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura