Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata pentru trencher Case 460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 460
Cod produs
D0PZY2IG-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac fata Case 460 - este mereu o alegere buna! O piesa originala, fabricata de catre Carraro! Realizarea acesteia se produce in atelierele din Japonia. Alege sa folosesti in intretinerea utilajelor tale doar piese de origine. Sunt rezistente si au calitatea superioara garantata. De asemenea, utilizarea unor piese de schimb originale te va putea ajuta sa mentii si valoarea monetara a utilajelor. Cere oferta noastra si afla toate detaliile despre acest rulment deosebit din oferta!

Ca sa nu te impiedici taman cand ai facut rost de o componenta de calitate, ai grija si la partea de montaj. Alege cel mai bine sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Este o treaba serioasa! Ajuti la o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Iar daca tot faci o inlocuire a rulmentilor, inlocuieste si simeringul. El este cel care trebuie sa etanseze optim puntea din fata, exact la locul de intrare al pinionului de atac. Poti sa ne soliciti echipa de mecanici! Faci un montaj de calitate al componentelor!

Rulment pinion atac fata Case 460 - 100% compatibil cu utilajul tau!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest rulment pinion atac punte fata pentru trencher Case 460 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac fata Case 460 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura