Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate pentru trencher Case 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 860
Cod produs
K81SOZLT-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a-ti mentine utilajul nou si pentru a-l ajuta sa functioneze bine, atunci trebuie sa-l repari cu piesele de schimb potrivite. Iata ce oferta bun ti-am pregatit la acest rulment pinion atac spate Case 860 exceptional! Ca sa nu te perpelim, iti spunem din start ca este o piesa originala! Carraro este producatorul acestei componente extrem de eficiente! Este foarte rezistent in timp si asta pentru ca au folosit un material de buna calitate. Fabricarea rulmentului are loc in Japonia.

Poti solicita oricand doresti o oferta. Pana atunci, iti mai dam cateva detalii tehnice ce te vor ajuta sa faci o reparatie perfecta. Inlocuieste in pereche rulmentii. Asigurand o miscare de rotatie corecta pininonului de atac, va fi mult mai bine. Nu va mai exista excentricitate sau joc fata de axa. Sa inlocuiesti tot acum si simeringul. El va etansa bine puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Nu vrei o echipa profesionista de mecanici care sa se ocupe de treaba asta? Suna-ne chiar acum!

Rulment pinion atac spate Case 860 - iti oferim toate detaliile de care ai nevoie!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest rulment pinion atac punte spate pentru trencher Case 860 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac spate Case 860 pe care il doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura