Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate pentru trencher Case 960

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 960
Cod produs
H9GX7D8L-IA
Out Of stock
Descriere
Cumparand piese de schimb de calitate si originale, vei reduce perioada de timp in care utilajele nu sunt functionale. De aceea iti propunem o componenta ce merita sa-ti tina pe loc atentia! Este vorba despre acest rulment pinion atac spate Case 960 original. Fabricantul este extrem de cunoscut! Carraro se ocupa de aceasta productie si putem spune ca o face cu brio. Piesa rezultata este extrem de fiabila si creste randamentul utilajului fara sa stea pe ganduri. Faci cea mai buna alegere!

Intelept este modul in care alegi sa faci montajul. Ca sa beneficiezi de o utilizare indelungata, rulmentii ar fi bine sa fie montati in pereche. Pinionul de atac executa o miscare de rotatie. Aceasta miscare nu trebuie sa prezinte excentricitate sau joc fata de axa. Iar daca mai schimbi si simeringul odata cu rulmentii, atunci chiar nu mai ai treaba. Un simering nou va etansa mult mai bine puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac spate Case 960 - utilajul tau nu mai sta in repaus!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment pinion atac punte spate pentru trencher Case 960 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac spate Case 960 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura