Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate pentru trencher Case 960

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 960
Cod produs
PCRZQV1G-IA
Out Of stock
Descriere
Astfel, munca ta nu va mai suferi atat de multe intreruperi, iar proiectele vor putea fi finalizate mai repede. Te poti baza pe calitatile acestui rulment grup conic spate Case 960 de calitate! In Japonia este fabricat acest produs si este sub atenta coordonare a fabricantului Carraro. In concluzie, te vei bucura de o piesa originala, eficienta si de mare succes! Clientii o adora pentru rezistenta fenomenala la uzura! In oferta noastra are si un pret foarte atragator!

Reparatia va fi o reusita totala daca vei alege sa montezi rulmentii in pereche. Pinionul de atac executa o miscare de rotatie. Miscarea aceasta nu trebuie sa aiba excentricitate sau joc fata de axa. Daca schimbi ambii rulmenti, gata cu grijile! Mai trebuie sa inlocuiesti simeringul. Este vorba despre cel care etanseaza puntea din spate, exact acolo unde intra pinionul despre care pomeneam mai devreme. Ca sa nu te complici, ne poti suna si iti trimitem o echipa de mecanici!

Rulment grup conic spate Case 960 - cumpara o piesa de calitate si originala!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment grup conic punte spate pentru trencher Case 960 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic spate Case 960 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura