Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata pentru trencher Case 960

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 960
Cod produs
DFM7Z5O4-IA
Out Of stock
Descriere
Nu e cazul sa-ti tii in repaus utilajul! Ii oferi un rulment grup conic fata Case 960 si va fi gata de treaba! Este important sa cumperi piese de schimb de calitate astfel incat sa reduci timpul pe care utilajele il petrec in repaus. Cu o piesa realizata de Carraro va fi imposibil sa ti se intample din nou aceeasi avarie cu una, cu doua. Este foarte eficienta si rezista superb in timp. Uzura nu o atinge la fel de repede ca pe alte componente din gama sa. Fabricarea rulmentului se face in Japonia.

Grija mare la montaj daca iti doresti sa nu mai intampini probleme prea curand. Sa montezi acesti rulmenti in pereche. Schimbarea lor in acelasi timp va face bine miscarii de rotatie a pinionului de atac. Miscarea lui nu va prezenta excentricitate sau joc fata de axa. Nu uita nici de simeringul care face etansarea puntii. La puntea din fata, acolo unde este locul de intrare al pinionului de atac, sa montezi un simering nou. Gata treaba, ai destule sfaturi acum ca sa iei cea mai buna decizie!

Rulment grup conic fata Case 960 - reduce perioada de nefunctionare a utilajului!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Rulment grup conic punte fata pentru trencher Case 960 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic fata Case 960 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura