Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Turbosuflanta Garret 711736-5001S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Garret 711736-5001S
Cod produs
HXOGNRI5-O
Out Of stock
Descriere
Turbosuflanta Garret 711736-5001S este alegerea cea mai buna pe care ai putea sa o faci pentru utilajul tau. De ce? Pentru ca este un produs original, ceea ce inseamna calitate si rezistenta maxime. Il gasesti la noi la un pret avantajos, asa ca nu ezita sa plasezi o comanda! Acest lucru il poti face direct pe site-ul nostru, prin e-mail sau contactandu-ne telefonic.

Consilierii nostri iti pot sta de asemenea la dispozitie pentru detalii suplimentare despre piesa sau despre serviciile oferite de firma noastra. Consultanta tehnica este gratuita, pentru ca ne dorim ca tu sa iei cea mai buna decizie cu usurinta.

Perioada de garantie a turbosuflantei este de 1 an, timp in care certificam ca vei putea beneficia de schimbarea ei in cazul in care apar situatii neprevazute, fara a mai plati inca o data pretul acesteia.
Daca doresti sa ridici personal coletul, te asteptam la sediul nostru din Bucuresti, iar daca vrei sa fie trimis in alta localitate, ti-l livram prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica integritatea piesei inaintea efectuarii platii.

Pentru o perioada cat mai indelungata de viata si o exploatare cat mai optima a piesei pentru utilajul tau, importanta este nu numai calitatea sa, ci si modul in care este executata manopera. Dispunem de personal de specialitate care poate realiza montajul pentru tine, rapid si corect.

Suna acum ca sa afli mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

Recomandam schimbarea filtrului de ulei si a filtrelor de aer odata cu inlocuirea turbosuflantei. Astfel, asiguri o perioada de exploatare cat mai indelungata si toata puterea pe care o poate oferi motorul utilajului tau.

Codul piesei: HXOGNRI5-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura