Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Turbosuflanta pentru motor Perkins 1104C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Perkins 1104C
Cod produs
B1OFYAU0-O
Out Of stock
Descriere
Turbosuflanta pentru motor Perkins 1104C, fabricant Garret, o varianta ce face parte din gama noastra larga de produse originale, pe care le recomandam oricui isi doreste o functionare optima pentru utilajul sau. Faptul ca este originala o face deosebit de rezistenta in conditii dificile de lucru, ii dovedeste durabilitatea si eficacitatea maxime.

Tot ce trebuie sa faci este sa o comanzi acum, sunand la unul din numerele de telefon afisate, trimitand un e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site.

Daca ai intrebari tehnice, suna si unul dintre consilierii nostri va fi incantat sa te lamureasca in orice privinta. Consultanta este gratuita, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Perioada de garantie pentru turbosuflanta motor Perkins 1104C se extinde pana la un an de zile, timp in care certificam ca nu vei plati nimic in cazul in care intampini situatii neprevazute si ai nevoie sa o schimbi.

Iti livram coletul oriunde vrei in tara, in regim de urgenta prin avion sau prin curierat rapid, depinzand de cat de rapid ai nevoie de el. Recomandam verificarea piesei in prezenta curierului, pentru a nu exista niciun risc al unor nemultumiri ulterioare. Poti solicita de asemenea verificarea piesei inaintea platii. Daca optiunea mai la indemana pentru tine este sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, noi te asteptam.

Cu privire la montaj, daca ai nevoie, noi putem trimite un mecanic sa tea jute cu orice tip de interventie tehnica ai nevoie. Avem colaborari cu mecanici din intreaga tara, ceea ce inseamna ca putem trimite pe cineva direct la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp posibil.
Suna-ne ca sa afli mai multe!

Specificatii tehnice:

Piesa se potriveste modelelor Perkins 1104C-44T si Perkins 1104C-E44T.

Recomandam schimbarea filtrului de ulei si a filtrelor de aer odata cu inlocuirea turbosuflantei. Astfel, asiguri o perioada de exploatare cat mai indelungata si toata puterea pe care o poate oferi motorul utilajului tau.

Codul piesei: B1OFYAU0-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura