Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Turbosuflanta Garrett 711736-0001

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Garret 711736-0001
Cod produs
9S6TLCNR-O
Out Of stock
Descriere
Beneficiaza acum de calitatea exceptionala a unui produs original! Turbosuflanta Garret 711736-0001 este ceea ce ai nevoie pentru utilajul tau, deoarece este un produs original, fabricat din materiale ce manifesta rezistenta si ofera exploatabilitate si performanta maxime motorului utilajului tau. Pretul este unul avantajos.

Daca ai nevoie de ea in cel mai scurt timp posibil, iti poate fi livrata in regim de urgenta, prin avion.
Comanda acum telefonic, direct pe site sau trimitandu-ne un e-mail.

Daca ai intrebari tehnice, consilierii nostri iti vor sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie, deci contacteaza-i cu incredere. Consultanta este gratuita, pentru ca tu sa alegi cu usurinta solutia cea mai potrivita pentru tine. Colegii nostri te pot ajuta cu detalii privitoare la compatibilitatea piesei cu utilajul tau, precum si alte informatii despre piesa sau serviciile firmei noastre.

Turbosuflanta se afla in garantie timp de un an de zile, deci nu va trebui sa-ti faci griji ca vei replati pretul acesteia in cazul in care apare ceva neprevazut.

Daca doresti, poti ridica coletul de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, sau poti opta pentru primirea lui la adresa ta, oriunde te-ai afla pe teritoriul tarii. Poti de asemenea solicita sa verifici integritatea piesei cat timp curierul este prezent si inainte ca acesta sa incaseze plata.

Daca ai nevoie de personal de specialitate, dispunem de mecanici cu experienta, care pot efectua manopera in locul tau, pentru a-ti usura munca si a te asigura ca aceasta va fi facuta in cel mai corect mod posibil. Ii poti solicita mecanicului si alte tipuri de interventii, cum ar fi o revizie periodica sau reconditionari complete, depinzand de nevoile tale.

Suna-ne ca sa afli mai mult!

Specificatii tehnice:
Recomandam schimbarea filtrului de ulei si a filtrelor de aer odata cu inlocuirea turbosuflantei. Astfel, asiguri o perioada de exploatare cat mai indelungata si toata puterea pe care o poate oferi motorul utilajului tau.

Codul piesei: 9S6TLCNR-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura