Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termostat miniincarcatoare Bobcat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
AL5JRKO6-E
Out Of stock
Descriere
Printre miile de produse de pe site, sigur ai gasit si ce ai nevoie acum: un astfel de termostat miniincarcator Bobcat - un produs original Perkins, o piesa de calitate pentru miniincarcatoare Bobcat echipate cu motoare Perkins.

Nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la costurile necesare pentru schimbarea unui termostat pentru motor. Pagubele pe care le poate produce un termostat defect asupra unui miniincarcator sunt de sute de ori mai costisitoare decat acest termostat din oferta noastra! Aici ai mereu calitate, la preturi dintre cele mai bune!

Cere acum o oferta pentru acest termostat miniincarcator Bobcat si e al tau in cel mai scurt timp!
Poti comanda cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau daca suni la unul dintre numerele de telefon afisate.
Ideal ar fi sa verifici compatibilitatea produsului care te intereseaza cu utilajul tau, inainte de a comanda, luand legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici, care iti va acorda consultanta tehnica gratuita pentru orice produs sau serviciu asigurat de firma noastra. Suna acum si vei primi toate detaliile pentru a face cea mai buna alegere!

Garantia oferita de producator o vei regasi in colet, impreuna cu factura. Ea ramane intacta in conditii de instalare corecta a piesei.

Poti comanda chiar acum, telefonic sau online, si acest termostat miniincarcator Bobcat va ajunge in cel mai scurt timp in localitatea ta. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica integritatea piesei comandate inainte de a face plata. Sau te asteptam pe la noi, sa ridici piesa comandata, personal!

Daca doresti asistenta la montare sau pentru cazurile in care sunt necesare reparatii complexe, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei. Mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai repede. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, suna acum unul dintre consilierii tehnici ai firmei!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura