Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termostat buldoexcavator New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110
Cod produs
AG8V2Q4K-E
Out Of stock
Descriere
Dintre miile de piese de calitate de pe site-ul nostru, acum ai nevoie de acest termostat buldoexcavator New Holland B110 - un termostat original CNH pentru buldoexcavatoare New Holland echipate cu motor CNH F4GE0484G*D.

Ai nevoie de el? Perfect! O astfel de piesa este fabricata in SUA, insa o avem deja si o livram a doua zi oriunde in tara!

Un termostat functional impiedica atat supraracirea, cat si supraincalzirea motorului din buldoexcavator. Daca a venit vremea sa schimbi regulatorul de temperatura original sau pe cel mai recent instalant, verifica cu atentie catalogul nostru. Printre numeroase variante, vei descoperi si varianta optima pentru utilajul tau! Suntem aici, te putem ajuta!

Cere acum o oferta pentru acest termostat buldoexcavator New Holland B110 si afla detaliile!
Poti plasa o comanda daca vei completa formularul de pe site sau vei suna la unul dintre numerele de telefon afisate. Unul dintre consilierii nostri tehnici iti poate acorda consultanta tehnica gratuita, ca sa verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau.

Garantia oferita de producator o vei regasi in colet, impreuna cu factura. Ramane intacta in conditii de instalare corecta a piesei.

Poti comanda chiar acum, de oriunde, acest termostat buldoexcavator New Holland B110 si acesta va ajunge in cel mai scurt timp in localitatea ta, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.
Pentru a ridica personal piesa comandata, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil, care va interveni rapid si eficient la punctul de lucru al echipamentului. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura