Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa New Holland TN85DA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TN85DA
Cod produs
B6V957LD-AT
Out Of stock
Descriere
Pregateste-ti utilajul pentru provocarile dificile care mai mult ca sigur nu-l vor ocoli. Daca ai inceput cu motorul si vrei sa schimbi garnitura, aceasta garnitura de chiuloasa New Holland TN85DA este o alegere excelenta, caci iti ofera performante remarcabile la un pret foarte avantajos. Este o piesa de calitate superioara, fiabila si atat de rezistenta incat poti uita de grija ei o buna bucata de vreme. Cu un montaj corespunzator, va asigura etansarea optima, imbunatatind performantele motorului.

Exploreaza intreaga noastra oferta si vei descoperi o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de top. Oricare ar fi problema tehnica pe care o intampini, suntem pregatiti sa-ti furnizam cele mai eficiente remedii, astfel incat sa-ti poti insanatosi utilajul cu minime eforturi. Nu-ti fa griji daca nu stii ce sa ne soliciti. Spune-ne care sunt simptomele si ne ocupam noi de identificarea pieselor necesare. Suna-ne!

Garnitura de chiuloasa New Holland TN85DA - nu te lasa la greu!
Motorul este inima masinariei tale si trebuie sa ai mare grija de el. Aceasta garnitura de chiuloasa New Holland TN85DA este o componenta foarte importanta in angrenajul acestuia, caci are rolul de a asigura etansarea intre blocul motor si chiuloasa. Asigura-te ca starea sa este perfecta pentru a te bucura de functionarea optima a motorului cat mai mult timp. Si, desigur, pune accent pe calitate!

Cand esti bine informat, depasesti usor obstacolele!
Este important pentru noi ca tu sa fii multumit de achizitia facuta si sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. De aceea, consultantii nostri iti stau la dispozitie gratuit pentru a te ajuta sa alegi piesa compatibila utilajului tau. De asemenea, tot ei iti pot oferi ponturi legate de intretinere sau de montaj astfel ca lucrurile sa mearga brici. Contacteaza-ne fara rezerve, consultanta este gratuita!

Garantie
Nu risti nimic! Pentru aceasta garnitura de chiuloasa pentru tractor New Holland TN85DA ai o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Iti livram aceasta garnitura de chiuloasa New Holland TN85DA in cel mai scurt timp, in orice localitate din tara. Este suficient sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ti-o expediem de indata prin serviciile de curierat rapid. De asemenea, ne poti vizita si la sediu - suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute, nu apela la amatori cand vine vorba de montaj. Daca nu-i efectuat corect, piesa in cauza poate fi compromisa si, oricat de calitativa ar fi ea, rezultatele nu vor fi cele pe care le astepti. Cel mai bine este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu niste mesteri de incredere din zona ta.

Specificatii tehnice
1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura