Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 5600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 5600
Cod produs
RKEUL6BI-R
Out Of stock
Descriere
Comanda de aici pompa apa New Holland 5600 si vei avea cel mai bun pret! Cere o oferta si te vei convinge!

Iti punem la dispozitie imediat aceasta pompa de apa pentru tractor New Holland 5600 - un produs nou, inovator, ce poate fi al tau la un pret accesibil.

Axul, rulmentul, paletii si presetupa pompei de apa sunt fabricate in Italia. Noi o avem pe stoc, pentru ca timpul de livrare sa fie minim!
Pompa de apa are calitatea garantata, dar nu uita ca trebuie sa folosesti un antigel de calitate cu proprietati anticorozive pentru a te bucura de rezultate maxime. De asemenea, evita pe cat posibil sa lovesti axul pompei.

Comanda se face la numarul de telefon afisat sau completand formularul de pe site-ul nostru. Dar inainte de asta, asteptam sa ne contactezi. Este important sa te asiguri ca piesa se potriveste perfect cu utilajul tau, asa ca iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Desi nu ai niciun motiv sa-ti faci griji cu privire la calitatile pompei de apa, vei primi un certificat de garantie valabil timp de 1 an.

Vei beneficia de produsul comandat in cel mai scurt timp. Poti plati ramburs si, la venirea curierului, poti verifica coletul primit, pentru a nu exista neintelegeri.
Daca doresti sa ai pompa apa New Holland 5600 chiar in ziua comenzii, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

De acum, problemele legate de montaj si de reparatii au ramas in trecut! Serviciul nostru de atelier mobil iti pune la dispozitie mecanici profesionisti, ce vin pana la locul in care se afla tractorul tau. Suna acum si cere mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Diametru fulie: 145 mm
Canal curea fulie: 12 mm
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm
Diametru paleti: 99 mm
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.

Codul produsului este RKEUL6BI-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura