Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland TD5050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5050
Cod produs
JB5U1XY3-G-IA
Out Of stock
Descriere
O solutie excelenta pentru inlocuirea pompei de apa a tractorului este acest produs fabricat de producatorii europeni conform standardelor care asigura siguranta in functionare. Pompa de apa New Holland TD5050 este acum disponibila la un pret potrivit pentru orice fel de buget. Fiind o piesa importanta care asigura buna functionare a motorului tau, este important sa stii ca trebuie musai schimbata cand apar semnele de uzura. Te invitam sa o comanzi si sa te apuci de reparatii!

La ACN Piese Utilaje ai parte de absolut toate serviciile pe care ti le doresti. De la serviciul de consultanta gratuita care iti aduce mai aproape toate piesele de care are nevoie utilajul tau, pana la serviciile de mentenanta si de service mobil! Nu exista nimic ce sa nu putem repara si nu exista vreun tip de piesa lipsa din depozitul nostru. Incearca-ne serviciile si suntem siguri ca vei deveni unul dintre clientii nostri fideli!

Pompa de apa New Holland TD5050 - isi intra imediat in rol!

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa intelegem, printr-o analogie oarecum banala, ce este o pompa de apa pentru motor. Masinariile sunt facute de oameni, iar modul lor de functionare seamana cu cel al corpului nostru. Avem nevoie de lichide pentru a ne regla temperatura corpului. E bun un ceai cald iarna sau un pahar cu apa rece vara, nu-i asa? Asta fac pompa de apa si antigelul, protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de apa pentru tractor New Holland TD5050 este acoperita de garantie un an de zile daca te asiguri ca ai respectat instructiunile elementare pentru montarea pompei.

Comanda acum pompa de apa New Holland TD5050 pentru tractor si o primesti in aproximativ 24 de ore, cu plata in sistem ramburs, dupa ce ai verificat produsul in prezenta curierului. Odata cu pompa primesti si o-ringul necesar la etansarea dintre corpul pompei si blocul motor.

In eventualitatea in care ai nevoie de un specialist pentru a realiza montarea pompei sau alt tip de reparatii, ia legatura cu noi si vom trimite o echipa dotata cu atelier mobil oriunde te afli.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura