Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 6410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 6410
Cod produs
JT3BWYUZ-M
Out Of stock
Descriere
Gasesti pompa de apa pentru tractor New Holland 6410 in oferta noastra, la un pret deosebit. Axul, rulmentul, presetupa si paletii sunt fabricati in Italia.

Disponibilitatea imediata pentru livrare si rezistenta crescuta la uzura reprezinta doar doua dintre beneficiile pompei de apa.

Stim ca doresti sa folosesti aceasta piesa cat mai mult timp, de aceea venim in sprijinul tau cu urmatoarele recomandari:
-alege un antigel de calitate, cu proprietati anticorozive
-evita sa lovesti axul pompei de apa

In functie de accesoriile montate pe utilaj, este posibil ca fulia cu doua caneluri sa trebuiasca inlocuita cu fulia de pe pompa veche. Consilierii tehnici ai firmei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere documentata.
Poti verifica imediat compatibilitatea pompei de apa cu utilajul tau, daca ne contactezi telefonic.

Pentru a plasa o comanda este suficient sa completezi formularul de pe site sau suni la unul dintre numerele de telefon afisate. Ne gasesti si prin intermediul aplicatiei WhatsApp, in fiecare zi lucratoare a saptamanii.

La alegerea pieselor noi beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

Pompa de apa tractor New Holland 6410 va ajunge la tine insotita de un certificat de garantie, valabil 12 luni, de la data achizitiei.

Livram piesa in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul inainte de a achita. Daca preferi sa intri direct in posesia produsului, il poti ridica de la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?

Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa la punctul de lucru al echipamentului, unde pot efectua toate reparatiile necesare. De o simpla inlocuire de piese, pana la operatiuni mai complexe, interventiile asupra utilajului tau vor avea rezultatele scontate iar tu iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Specificatii tehnice:
•Diametru fulie: 145 mm
•Canal curea fulie: 12 mm
•Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm
•Diametru paleti: 99 mm
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.

Codul produsului este JT3BWYUZ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura