Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Turbosuflanta Garrett GT2556S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Garrett GT2556S
Cod produs
B92RMVAI-M
Out Of stock
Descriere
Turbosuflanta Garrett GT2556S este originala, o gasesti la noi la un pret atragator si o calitate exceptionala. Fiind originala, durabilitatea si eficienta sa sunt garantate! Recomandam schimbarea filtrului de ulei si a filtrelor de aer odata cu inlocuirea turbosuflantei. Astfel, asiguri o perioada de exploatare cat mai indelungata si toata puterea pe care o poate oferi motorul utilajului tau.

Daca ai nevoie de ea in cel mai scurt timp posibil, putem solicita livrare de urgenta..

Daca ai intrebari privitoare la acest produs sau vrei sa comanzi, nu ezita sa ne contactezi! Consilierii nostri iti vor oferi detaliile necesare pentru a te ajuta sa faci alegerea cea mai potrivita. Consultanta tehnica este gratuita.

Produsul are garantie extinsa pana la un an.

Livrarea se face la domiciliu sau poti ridica aceasta turbosuflanta Garrett GT2556S personal, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Poti face comanda in cursul zilei de astazi si va fi a ta rapid. De asemenea, sugeram ca in prezenta curierului sa verifici piesa pentru evitarea unor nemultumiri ulterioare.

Impreuna cu turbosuflanta, in colet se vor afla si certificatul de garantie si instructiunile de montaj. Poti solicita montarea piesei tot cu ajutorul nostru, deoarece avem colaborari cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara, pe care ii putem trimite direct la punctul tau de lucru. Ei sunt disponibili si pentru alte interventii necesare, cum ar fi o revizie, o reparatie mai complexa sau o reconditionare completa.
Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii!

Codul piesei: B92RMVAI-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura