Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pentru buldoexcavator New Holland

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland
Cod produs
NBWLKCJ7-E
Out Of stock
Descriere
Printre miile de produse de pe site-ul nostru, ti-l oferim pe cel de care ai nevoie acum: intinzator curea buldoexcavator New Holland (prezentat si in imagini).
Il recomandam cu incredere, fiind un produs de calitate (producator italian pentru Iveco), un inlocuitor ideal al celui vechi, montat pe buldoexcavatoarele New Holland, Case, Fiat Hitachi si Fiat Kobelco (cu motoare Iveco).

Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru acest intinzator curea buldoexcavator New Holland si maine il poti avea!
Depozitul nostru este o sursa interminabila de piese de schimb si servicii de inalta calitate pentru utilajul tau! Fie ca ai o defectiune problematica, fie ca vrei sa te dezvolti si sa asiguri utilajului o intretinere corespunzatoare, agentii nostri sunt la dispozitia ta in orice moment, gata sa actioneze pentru tine! Apeleaza-i cu toata increderea si, cu un minim de ajutor din partea ta, angajatii nostri vor putea intelege adevaratele tale nevoi!

Poti plasa o comanda foarte simplu, prin completarea formularului de pe site sau daca suni la numerele de telefon afisate. Iti recomandam chiar sa verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici, care iti poate acorda consultanta tehnica gratuita.

Poti comanda acum si acest intinzator curea buldoexcavator New Holland va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp. Modalitatea de plata este ramburs. Sau, pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau daca utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid toate defectiunile utilajului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura