Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Turbosuflanta pentru motor Perkins RS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Perkins RS
Cod produs
9MWVF1QG-O
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa faci cea mai buna investitie pentru utilajul tau, ai nimerit unde trebuie. Turbosuflanta pentru motor Perkins RS - piesa originala, fabricata de Garret, va face in mod sigur diferenta. De ce? Pentru ca este un produs original, ceea ce inseamna ca va rezista mult in timp, in conditii dificile, iar exploatarea ei va avea cu siguranta rezultate optime.
Comanda acum aceasta turbosuflanta motor Perkins RS prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site-ul nostrum si nu vei regreta!

Daca mai doresti informatii tehnice, nu ezita sa suni, pentru ca vei primi suportul de care ai nevoie, consilierii nostri facand tot posibilul sa te lamureasca cu privire la orice dilema legata de produs. Consultanta tehnica este gratuita!

Perioada de garantie a turbosuflantei este de un an de zile de la achizitie, iar noi certificam faptul ca in acest timp vei putea beneficia de o inlocuire fara a mai plati nimic in cazul unor situatii neprevazute.

Livrarea se face prin curierat rapid, oriunde in tara. Acceptam plata in sistem ramburs. Iti sugeram sa verifici piesa in prezenta curierului, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Daca doresti, poti opta si pentru prezentarea personala la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Te asteptam!

In caz ca nu are cine sa te ajute cu montajul si vrei sa fii sigur ca este efectuat rapid si in cel mai profesionist mod, noi putem solicita unul dintre numerosii mecanici cu care avem colaborari, iar el poate executa diferite interventii pentru utilajul tau.
Suna-ne ca sa afli mai mult!

Specificatii tehnice:
Recomandam schimbarea filtrului de ulei si a filtrelor de aer odata cu inlocuirea turbosuflantei. Astfel, asiguri o perioada de exploatare cat mai indelungata si toata puterea pe care o poate oferi motorul utilajului tau.

Codul piesei: 9MWVF1QG-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura