Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Turbosuflanta motor Perkins RG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Perkins RG
Cod produs
JPS2BU3A-O
Out Of stock
Descriere
Turbosuflanta originala pentru motor Perkins RG fabricata de Garret este cea mai buna alegere pentru utilajul tau, daca vrei sa-I asiguri piese de calitate maxima. Faptul ca este originala o face sa fie maximum de rezistenta si eficienta, iar daca o cumperi vei fi sigur ca nu va trebui sa o mai schimbi mult timp de acum inainte, pentru ca este din cele mai durabile.

La noi gasesti piese originale la un pret mic, deci nu ezita sa comanzi prin telefon, e-mail sau doar completand un formular.

Daca ai intrebari tehnice, suna si unul dintre consilierii nostril va fi incantat sa te lamureasca in orice privinta. Consultanta este gratuita, deci nu ezita sa ne contactezi!
Turbosuflanta are o perioada de garantie de 1 an de la momentul achizitiei, ceea ce face cert faptul ca, in cazul unor situatii neprevazute, o poti inlocui fara sa platesti nimic.

Poti opta pentru livrarea prin curierat rapid sau pentru ridicarea coletului direct de la sediul nostru din Bucuresti - alegerea iti apartine in totalitate. In cazul in care optezi pentru curierat rapid, plata se face in sistem ramburs. Sfatul nostru este sa verifici piesa in prezenta curierului, pentru a evita orice risc al unor nemultumiri ulterioare.

Daca vrei, putem sa te ajutam tot noi cu montajul. Avem colaborare cu mecanici profesionisti din toata tara, ceea ce reprezinta un avantaj din mai multe puncta de vedere: stii sigur ca interventia va fi facuta corect si in cel mai scurt timp posibil de la soilicitare.

Suna pentru a afla mai multe!

Specificatii tehnice:
Recomandam schimbarea filtrului de ulei si a filtrelor de aer odata cu inlocuirea turbosuflantei. Astfel, asiguri o perioada de exploatare cat mai indelungata si toata puterea pe care o poate oferi motorul utilajului tau.

Codul piesei: JPS2BU3A-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura