Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor 2260111210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
J3X4ISTV-AT
Out Of stock
Descriere
Componentele utilajului tau sunt angrenate in miscari complexe pe care le-ai resimti pe pielea ta la propriu daca n-ar exista o piesa anume facuta pentru a te scapa de aceste neplaceri. Acest tampon motor 2260111210 pe care ti-l propunem iti va crea un cadru confortabil si sigur, impiedicand vibratiile motorului sa ajunga la zone sensibile, cum sunt sasiul ori caroseria. Este o piesa de cea mai buna calitate, de mare utilitate, ce face fata cu brio solicitarii intense, gratie materialului special din care a fost fabricata. Ofera-i utilajului tau un ajutor de nadejde pentru o functionare optima!

Nu stii daca s-o potrivi au ba? Nimic mai simplu sa te lamuresti! Suna-ne! Un consultant va raspunde prompt solicitarii si intrebarilor tale. Exploreaza intreaga noastra oferta si vei descoperi o sumedenie de piese de schimb si consumabile ireprosabile. Iar cand utilajul tau are nevoie de imbunatatiri, acum stii unde ne gasesti. Iti asiguram tot suportul tehnic de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima.

Tampon motor 2260111210 - super rezistent!
In angrenajul motorului, o serie de componente isi dau concursul pentru a asigura functionarea optima a acestuia, la maxima capacitate. Acest tampon este un element important, cu responsabilitati pe masura. De n-ar functiona corect, ai resimti imediat acest lucru. Iata si de ce si ce poate face pentru utilajul tau:

amortizeaza socurile si vibratiile transmise de la motor la caroserie
opreste propagarea vibratiilor catre sasiu
asigura o functionare cat mai silentioasa
Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne!
Iti sustinem eforturile si te-ajutam sa-ti cresti eficienta prin serviciile conexe pe care ti le oferim. Intre acestea, foarte popular si extrem de util este cel de consultanta tehnica, la care poti apela ori de cate ori intampini dificultati. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese ori poate nu identifici cauza problemei si ai nevoie de o parere avizata, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Nu te sfii sa le ceri ajutorul! Mai ales ca treaba asta nu te costa nimic. Consultanta este gratuita!

Livrare
Stim cat de pretios este timpul si nu ti-l irosim! Iti vom livra acest tampon motor 2260111210 in doi timpi si trei miscari. Ia legatura cu noi folosind datele noastre de contact, dupa cum preferi, online sau telefonic si noi ti-l expediem de indata. Iar daca esti pe aproape si vrei sa ne faci o vizita, poti ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Montaj

Pentru a beneficia la maxim de performantele noii piese, te sfatuim sa apelezi pentru montaj la persoane specializate, care vor bifa toate aspectele esentiale. Nu risca incurcandu-te cu cine stie ce ageamiu. Multi stiu, putini cunosc! Daca ai nevoie de ajutor, spune-ne! Iti putem asigura interventii tehnice de calitate, punctuale sau complexe, inclusiv la punctul de lucru al utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura