Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz Fahr 04503573

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr 04503573
Out Of stock
Descriere
Vrei sa afli ce oferta avantajoasa ti-am pregatit pentru aceasta pompa de alimentare Deutz Fahr 04503573? Cere acum o oferta si daca esti multumit iti trimitem piesa pentru a doua zi lucratoare.

Cea din imagini este fabricata in Europa si reprezinta cea mai buna alegere atunci cand optezi pentru o alternativa a originalei. Rezultatele ei in comparatie cu modelul inlocui sunt la fel de satisfacatoare, iar pretul mult mai mic.

Ce ne determina pe noi sa o recomandam este rezistenta la uzura, eficienta maxima dovedita si stabilitatea pe termen lung. De aceea, o mentinem pe stoc in permanenta ca tu sa beneficiezi de ea in cel mai scurt timp posibil.

Comenzile le poti plasa apeland la numerele de telefon afisate, trimitand un e-mail sau completand cererea prezenta pe site.

Consilierii nostri iti ofera detalii suplimentare despre orice produs dorit, deci nu ezita sa ne contactezi! Consultanta tehnica este gratuita la fiecare comanda noua, ca tu sa ai mereu piesele potrivite in functie de modelul utilajului pe care il deti.

Pompa de alimentare este insotita de un certificat de garantie cu valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Livrarile le efectuam prin intermediul serviciilor de curierat rapid, iar platile le acceptam in sistem ramburs. Astfel, daca doresti sa verifici starea piesei comandate inainte de plata este necesar doar sa mentionezi la plasarea comenzii de aceasta optiune. Totodata, poti opta pentru ridicarea personala de la sediul din Bucuresti, daca este mai avantajos pentru tine.

Montajul si alte interventii legate de motor pot fi programate tot la noi deoarece colaboram cu service-uri mobile din intreaga tara. Astfel, putem raspunde prompt oricaror nevoi si garantam o durata prelungita de viata a echipamentului. Pentru mai multe detalii sau programari ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul produsului: FVZWO203-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura