Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 7807

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr D 7807
Cod produs
3NPG8WL1-IA
Out Of stock
Descriere
Spre deosebire de pompa alimentare Deutz Fahr D 7807 din oferta noastra, modelul original vine in plus doar cu un pret mai mare. Aceasta pompa este conceputa de un producator european. El doreste sa ofere o inlocuire eficienta, atat din punct de vedere financiar, cat si calitativ. Garnitura dintre pompa de combustibil si blocul motor intra in aceeasi oferta, scutind o cerere separata si un drum in plus. Convinge-te de performanta promisa comandand acum acest produs!

Vei achizitiona o pompa de calitate superioara, la un pret foarte bun! Poti comanda foarte simplu. Telefonic sau completand formularul de pe site. Sau pe WhatsApp. Vei fi multumit! Contacteaza-ne acum si vei primi consultanta tehnica gratuita atunci cand alegi piesele de schimb. Vei primi o oferta personalizata! Pentru ca prioritatea noastra este solutionarea rapida si eficienta a tuturor problemelor care tin de utilaj. Iar impreuna putem gasi rapid cea mai buna solutie pentru tine!

Pompa alimentare Deutz Fahr D 7807 - recomandata de catre specialisti!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

In pachetul trimis de noi cu pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 7807 comandata vei avea si un certificat de garantie, valabil timp de un an de zile de la data facturarii.

Poti comanda pe loc, pentru ca livrarea este valabila in orice localitate, plata fiind achitata la sfarsit. In acest fel, poti refuza pompa alimentare Deutz Fahr D 7807 primita daca nu indeplineste caracteristicile promise. Daca preferi, poti sa vii la sediul nostru ca sa iti iei pompa de almentare comandata. In orice zi lucratoare.

Pentru orice probleme tehnice are echipamentul tau, poti solicita echipa noastra de service mobil! Asiguram servicii de calitate, la punctul de lucru al utilajului, asa incat sa redevina functional cat mai curand: montaj al pieselor noi cumparate de aici, reparatii complexe sau punctuale, reviziile periodice. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii sau o programare!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea sunt de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura