Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 6206

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr D 6206
Cod produs
2GKPRQD6-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Deutz Fahr D 6206 prezentata in imagini este o alternativa europeana fabricata cu scopul de a inlocui originalul in mod eficient. Caracteristicile sale sunt similare cu acesta. Diferenta fiind simtita la pretul de achizitionare, care este mult mai avantajos pentru modelul prezentat. Rezistenta acestei pompe face posibila o exploatare indelungata. Pentru ca primesti impreuna cu pompa si garnitura de la prinderea de blocul motor, inlocuirea va fi una de durata.

Ai functionarea optima asigurata un timp indelungat. Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul sau cu un apel la numerele de telefon afisate. E foarte simplu! Iti stam la dispozitie pentru a-ti da orice detalii si iti oferim gratuit suport tehnic la achizitionarea pieselor noi. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Ei vor veni la punctul tau de lucru pentru a face interventia cat mai rapid posibil!

Pompa alimentare Deutz Fahr D 6206 - are grija de nevoile motorului!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Certificatul de garantie oferit impreuna cu aceasta pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 6206 este valabil 1 an de zile.

Trimite-ne datele locatiei tale si vei primi pachetul cu pompa alimentare Deutz Fahr D 6206 comandata a doua zi lucratoare. Daca mentionezi in cererea ta ca doresti verificarea piesei in prezenta curierului, nu vei achita rambursul pana nu te asiguri de calitatea promisa. Datorita stocului permanent aprovizionat, poti opta si pentru ridicarea personala a pachetului direct de la punctul nostru de lucru.

In plus, cu un apel catre noi iti poti programa montajul piesei, dar si alte reparatii - punctuale sau complexe - necesare utilajului. Prin parteneriatele pe care le avem cu mecanici din intreaga tara iti putem asigura un timp minim pana la interventia acestora la punctul tau lucru. Suna la unul din numerele de telefon afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura