Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 4007

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr D 4007
Cod produs
NLJ6VB57-IA
Out Of stock
Descriere
Cu oferta pentru aceasta pompa alimentare Deutz Fahr D 4007 iti intrecem orice asteptare! Beneficiile achizitiei acestui produs depasesc costurile! Pompa pe care ti-o propunem fiind cea mai buna varianta de inlocuire a originalului, la un pret mult mai bun. Nu este o alternativa de duzina, ci este o productie europeana fabricata astfel incat sa reziste o perioada indelungata de timp. Garnitura de etansare dintre pompa de motorina si blocul motor iti va fi livrata gratuit impreuna cu piesa!

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Orice intrebare ai despre pompa o poti adresa unui consilier tehnic, ajungand impreuna la alegerea ideala. Si vei afla si cum sa-ti intretii corect utilajul! In plus, de fiecare data cand cumperi piese de schimb de la noi primesti gratuit consultanta tehnica specializata! Datorita service-ului nostru mobil, orice utilaj poate fi remediat de catre un profesionist, nefiind necesara deplasarea echipamentului.

Pompa alimentare Deutz Fahr D 4007 - vei avea garnitura de etansare inclusa in pret!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 4007 o regasesti in pachetul expediat impreuna cu un certificat de garantie valabil 1 an de zile de la data cumpararii.

Poti comanda chiar acum pompa alimentare Deutz Fahr D 4007 si ea va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa platesti daca nu esti multumit de produs. De aceea, iti recomandam sa verifici coletul inainte de a achita rambursul curierului. O poti ridica si de la sediul nostru!

La cerere, te putem ajuta cu montajul pompei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul si poate verifica starea in care se afla acesta. In urma unei diagnoze, mecanicii nostri colaboratori pot lua toate masurile pentru ca utilajul sa redevina functional in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu sau pentru programarea unei reparatii, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea sunt de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura