Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agrostar 4.78

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrostar 4.78
Cod produs
DHW0YCA5-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru tractor iti punem la dispozitie aceasta pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 4.78 din imaginile alaturate. Ea inlocuieste originalul, dar dovedeste aceleasi caracteristici avantajoase. Fiind varianta de top a productiilor alternative, cu aceasta pompa de combustibil vei avea siguranta unei durate prelungite de viata. Asigurata va fi si eficienta pe tot parcursul exploatarii utilajului. Productia pe care ti-o recomandam este europeana si o vei primi la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor. Etansarea perfecta va contribui si ea la o schimbare de durata, mult mai sigura.

Profita si tu de oferta noastra: o pompa de calitate superioara, livrata urgent, la un pret foarte atractiv. Mereu exista dubii cand trebuie sa faci inlocuiri de piese, dar noi suntem alaturi de tine. Consultanta tehnica iti este oferita gratuit de catre ACN Piese Utilaje! Asistentul tehnic pe care il vei contacta va fi pregatit sa-ti ofere cele mai bune solutii. Avariile tractorului tau vor fi de domeniul trecutului. In fata ta se va asterne cu siguranta productivitatea mult dorita!

Pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 4.78 - o oferta absolut atragatoare!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pachetul cu pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agrostar 4.78 va contine si un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Comanda acum pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 4.78 daca doresti livrarea ei in alta localitate si vei beneficia de piesa a doua zi lucratoare. Plata acceptata este ramburs, deoarece iti permite sa verifici piesa inainte. Daca preferi sa ai pompa in aceeasi zi in care ai plasat comanda, aceasta se poate ridica si direct de la punctul nostru de lucru.

Pentru mai multe detalii iti stam la dispozitie, iar daca utilajul tau prezinta defectiuni majore lasa-le in seama noastra. Dispunem de o echipa de mecanici bine pregatita, pe care te poti baza daca intervin probleme tehnice in munca intreprinsa. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Suna si pentru a programa montajul piesei!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura