Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agrostar 6.11

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrostar 6.11
Cod produs
07YODG4W-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a obtine rezultate bune in activitatea ta, iti oferim aceasta pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 6.11 prezenta acum in oferta noastra. Ea vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor si este ofertata la un pret avantajos. Trebuie sa etansezi optim pompa de motorina de blocul motor, iar acest element este perfect pentru a face acest lucru. Fabricarea pompei mecanice are loc in Europa, fiind conceputa cu scopul de inlocui originalul, dar avand aceeasi eficienta si fiabilitate.

Rezistenta ei de-a lungul timpului ne determina sa o recomandam cu incredere pentru o functionare optima si sigura. Daca ai intrebari, consilierii nostri tehnici vor sta la dispozitia ta pana esti convins ca alegi piesele potrivite utilajului tau. Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita si o multime de sfaturi utile. Trebuie sa stii ca avem si un service mobil gata sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Se deplaseaza oriunde pentru a te scoate din impas cu tractorul!

Pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 6.11 - o gasesti mereu in depozitul nostru!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Daca ai montat pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agrostar 6.11 corect, dar apar incidente, vei putea folosi certificatul de garantie valabil 1 an de zile, pe care il primesti la achizitia pompei.

Comanda acum pompa alimentare Deutz Fahr Agrostar 6.11 si cu ajutorul serviciilor de curierat vei primi piesa a doua zi lucratoare. Curierul iti va oferi posibilitatea de a achita rambursul dupa verificarea ei, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. Noi iti oferim posibilitatea de o ridica si direct de la sediul nostru, datorita stocului permanent disponibil.

La un acelasi apel catre noi, la cererea ta, unul dintre colegii din departamentul tehnic iti pune la dispozitie un mecanic, la care sa apelezi atat pentru montajul piesei, cat si pentru orice alte defectiuni aparute la echipament. Pentru mai multe detalii sau programarea unei interventii, contacteaza-ne!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura