Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Same 04503573

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same 04503573
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Same 04503573 este cea mai buna solutie pe care ti-o propunem in schimbarea piesei uzate prin intermediul unei alternative de calitate. Ea este o productie europeana de care ne ocupam sa o livram la nivel national in cel mai scurt timp posibil, mentinand un stoc permanent aprovizionat.

Ce o diferentiaza avantajos de alte modele echivalente este raportul calitate/pret, fiind cea mai eficienta si sigura varianta disponibila. De asemenea, fiabilitatea si rezistenta ei in timp constituie un plus necesar pentru care sa faci aceasta alegere.

Daca este piesa de care ai nevoie, ia legatura cu consilierii nostri prin telefon, e-mail sau formularul propus pe site pentru a plasa comanda.

Apeland la ei ti se va oferi si detalii suplimentare despre piesele pe care doresti sa le achizitionezi, legate atat de specificatiile tehnice, cat si de compatibilitatea lor cu modelul utilajului detinut. Consultanta tehnica este gratuita la fiecare comanda noua, deci contacteza-ne fara ezitare!

Produsul beneficiaza de o garantie prelungita pana la 12 luni de zile, din momentul achizitionarii.

Daca doresti sa ridici coletul personal, esti asteptat la depozitul nostru din Bucuresti. Pentru livrari in alte localitati din tara este necesar sa trimiti datele locatiei tale si poti realiza schimbul a doua zi lucratoare. La receptie curierul incaseaza rambursul si te asteapta sa verifici integritatea piesei in prezenta lui pentru sesizarea la timp a posibilelor nemultumiri cu privire la starea ei dupa transport.

Montajul poate fi efectuat tot prin intermediul serviciilor noastre deoarece mentinem parteneriate cu mecanici din diferite zone ale tarii. Ei sunt dispusi sa se prezinte la punctul tau de activitate pentru orice interventii necesare, de la montaj pana la reparatii complexe ale componentelor defecte. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru acest produs: Q8GZI4X7-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura