Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Same Silver 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Same Silver 100
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Same Silver 100 este o varianta de succes ce tine locul modelului original. Cu ea te bucuri in continuare de nivelul inalt si constant de calitate si fiabilitate pe care ti le oferea originalul, dar la un pret mult mai bun.

Acest lucru este posibil datorita producatorului european de renume ce a ales doar materiale rezistente care pot mentine randamentul ridicat al motorului.

Garantia primita la achizitionarea ei este valabila 1 an de zile, timp in care nici o situatie neprevazuta nu va ramane neremediata.

Pentru a beneficia de piesa rapid metinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti. De aici o putem livra oriunde in tara, ajungand a doua zi lucratoare.
Transportul este realizat prin curier rapid iar pachetul primit poate fi verificat in prezenta curierului pentru a nu exista nici o nemultumire.

Daca te putem ajuta cu mai multe detalii despre acest produs sau piesele potrivite utilajului tau, contacteaza-ne cu incredere! La acelasi apel vei primi informatii si despre mecanicii nostri la care poti apela pentru montajul piesei sau orice alte reparatii necesare.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru acest produs este: YEA7WOLS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura