Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Same Iron 175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Same Iron 175
Out Of stock
Descriere
Pompele pe care ti le ofertam sunt productii europene ce determina o inlocuire sigura si eficienta a modelelor originale. De aceea iti recomandam pompa de alimentare Same Iron 175 cu incredere, fiind un model ce prezinta merite deosebite in privinta calitatii.

Ea este pastrata permanent disponibila in stocul nostru pentru a o putea livra rapid in cazul defectarii pompei vechi.

Comanda acum si primesti un certificat de garantie valabil 1 an, care te va scuti de orice plata suplimentara in cazul unei situatii nefavorabile.

Coletul il ridici de la curierul care livreaza in localitatea ta, achitand rambursul la final. Prioritara este verificarea coletului in prezenta lui pentru a te asigura de calitatea promisa.
Esti asteptat si la sediul firmei daca doresti sa ridici coletul personal, iar pentru detalii suplimentare ai la dispozitie departamentul nostru tehnic.

Contacteaza-ne acum si iti stam la dispozitie pana cand ai toate informatiile necesare unei alegeri perfecte. Poti solicita si echipa noastra de mecanici daca echipamentul tau necesita reperatii complexe sau doresti ca montajul piesei sa fie efectuat corect.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Pompa are urmatorul cod: WXA57EBJ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura